Διαδημοτικές μετακινήσεις και τις καθημερινές για τα ψώνια

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Διαδημοτικές μετακινήσεις και τις καθημερινές για τα ψώνια
Από τη στιγμή που επιτρέπουμε τις διαδημοτικές μετακινήσεις, δεν πρέπει πια να βλέπουμε φαινόμενα συνωστισμού, ούτε σε πλατείες, ούτε στην παραλία, τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Σε διευκρινήσεις σχετικά με διαδημοτικές μετακινήσεις για τα ψώνια των πολιτών, προχώρησε ο Νίκος Χαρδαλιάς, μετά από ερώτηση δημοσιογράφου, κατά την ενημέρωση για τα νέα δεδομένα του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, ξεκαθάρισε ότι οι διαδημοτικές μετακινήσεις μπορούν να γίνουν και από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή με τη χρήση του 13032, μέσα σε 3 ώρες, πάντα με ραντεβού - είτε με διαδικασία click away ή και click in shop.

«Είναι ξεκάθαρο αυτό και δεν θα πρέπει κανείς να έχει τον οποιονδήποτε ενδοιασμό. Η λογική είναι να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε τον πολίτη ασφαλώς», τόνισε, ενώ προσέθεσε ότι το σημαντικότερο είναι, η όποια μετακίνηση γίνεται, να γίνεται πάντα με χρήση των προστατευτικών μέσων και ειδικά με χρήση της μάσκας.

Τέλος, διευκρίνισε ότι μιλούν για διαδημοτική μετακίνηση εντός περιφερειακής ενότητας και στις μητροπολιτικές περιοχές όπως η Αττική, περιφερειακή ενότητα λογίζεται η περιφερειακή ενότητα Αττικής. «'Αρα στην Αττική επιτρέπεται σε όλη την Αττική η μετακίνηση εντός 3 ωρών, στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας παραμένουμε στη λογική της περιφερειακής ενότητας», κατέληξε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider