Κυριακή του Πάσχα: Τι ώρες λειτουργούν σήμερα φούρνοι και ζαχαροπλαστεία

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κυριακή του Πάσχα: Τι ώρες λειτουργούν σήμερα φούρνοι και ζαχαροπλαστεία
Σήμερα μπορούν να λειτουργούν οι φούρνοι για το ψήσιμο των φαγητών, τα ζαχαροπλαστεία, τα μίνι μάρκετ καθώς και τα βενζινάδικα.

Κανονικά λειτουργούν σήμερα, Κυριακή του Πάσχα, μόνο τα καταστήματα που δεν έχουν αναστείλει την λειτουργία τους λόγω κορονοϊού, σύμφωνα με το ισχύον για τις Κυριακές πλαίσιο, σημειώνει με ανάρτησή του στο twitter ο υφ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης.

Ποια καταστήματα λειτουργούν σήμερα

Όπως ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ στελέχη του υπουργείου, την Κυριακή του Πάσχα, σύμφωνα με τη νομοθεσία, κλειστά θα είναι τα σούπερ μάρκετ, ενώ μπορούν να λειτουργούν οι φούρνοι για το ψήσιμο των φαγητών, τα ζαχαροπλαστεία, τα μίνι μάρκετ καθώς και τα βενζινάδικα.

To προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας την Κυριακή είναι από τις 11:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα.

Τα μέτρα ασφαλείας και προστασίας για τον κορονοϊό βρίσκονται σε πλήρη εφαρμογή και οι καταναλωτές μπαίνουν στα καταστήματα με περιορισμούς​​​​​​.

Φούρνοι και ζαχαροπλαστεία θα είναι ανοιχτά και τη Δευτέρα του Πάσχα σύμφωνα με την ανακοίνωση της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων σχετικά με το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider