INSIDE OUT

«Δεύτερη αποστασία» στον ΣΥΡΙΖΑ – Ανοίγουν νέα εσωκομματικά μέτωπα πριν τη ΔΕΘ

09-08-2024 | 07:00
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
«Δεύτερη αποστασία» στον ΣΥΡΙΖΑ – Ανοίγουν νέα εσωκομματικά μέτωπα πριν τη ΔΕΘ
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google

Αν κάποιος στην κυβέρνηση περνά «καυτό καλοκαίρι», αυτός δεν είναι άλλος από τον Βασίλη Κικίλια.

Αυτή τη φορά από το Ρέθυμνο όπου βρέθηκε για τη μεγάλη φωτιά μίλησε για τη μεγάλη μάχη.

«Κανένας δεν πρόκειται να φύγει από δω εάν δεν κάνουμε πρώτα τη δουλειά μας», τόνισε.

Ανοιχτά μέτωπα στον ΣΥΡΙΖΑ

Ως γνωστόν, στον ΣΥΡΙΖΑ τίποτα δεν αποκλείεται. Το έχουν αποδείξει, άλλωστε, στην Κουμουνδούρου. Κατά ορισμένους, το σενάριο μιας νέας διάσπασης εξακολουθεί να είναι ισχυρό.

Και βλέπουν ότι απλώς είναι θέμα χρόνου οι εσωκομματικές συγκρούσεις να αναδυθούν εκ νέου. Θα είναι στις αρχές του Σεπτεμβρίου πριν από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής; Θα είναι πριν το καταστατικό συνέδριο του Οκτωβρίου; Θα δείξει...

«Δεύτερη αποστασία»

Πέρασε μία ημέρα χωρίς παρέμβαση του Παύλου Πολάκη. Αναπλήρωσε το κενό ο συνεργάτης του με βαριές κατηγορίες κατά του βουλευτή Χρήστου Γιαννούλη.

«Ετοιμάζετε δεύτερη αποστασία, σας βλέπουμε» σημείωσε, σε άλλο ένα επεισόδιο εσωκομματικής ανταλλαγής πυρών.

Το «χτύπημα» ήρθε από το μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Μάρκο Χατζησάββα, ο οποίος έχει διατελέσει συνεργάτης του Παύλου Πολάκη στο υπουργείο Υγείας.

Αναφέρθηκε στις φήμες που κυκλοφορούν -και δεν έχουν διαψευστεί, όπως σημείωσε- κατά τις οποίες ο κ. Γιαννούλης στην πανελλαδική σύσκεψη των «87» στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι είναι ρεαλιστική η αποχώρηση βουλευτών από την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

«Αν ισχύει […], πρόκειται για την 2η φάση της πρόσφατης αποστασίας του περασμένου Σεπτέμβρη», σημείωσε αναφερόμενος στην αποχώρηση της ομάδας Χαρίτση, Αχτσιόγλου και λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων που συγκρότησαν τη Νέα Αριστερά.

«Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε εδώ… και σας βλέπουμε!» προειδοποίησε.

Mea culpa από Βόζενμπεργκ για Μίλτο Τεντόγλου

Συγγνώμη από τον Μίλτο Τεντόγλου ζήτησε η Ελίζα Βόζεμπεργκ. Έγινε χαμούλης με την ανάρτησή της για την κατάκτηση του χρυσού στο άλμα εις μήκος στο Παρίσι.

Η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απολογήθηκε στον Έλληνα πρωταθλητή. Στη φωτογραφία που συνόδευε την ανάρτησή της υπήρχαν τα προσωπικά της στοιχεία, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις.
Όπως ξεκαθάρισε, επρόκειτο για τεχνικό λάθος. Και στη συνέχεια ανέβασε διορθωμένη τη φωτογραφία του Μίλτου Τεντόγλου.

Βούλτεψη μαινόμενη κατά ΣΥΡΙΖΑ για πρακτικές μονταζιέρας

Σκληρή απάντηση από την υφυπουργό Μετανάστευσης Σοφία Βούλτεψη στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη δήλωσή της για την ακρίβεια και τις διακοπές στο χωριό.

«Οι άνθρωποι βρίσκουν διεξόδους, χωρίς να λέω ότι δεν πρέπει να υπάρχει λύση. Μπορεί να πάνε στο χωριό, να πάνε στην ενδοχώρα. Στα νησιά σίγουρα υπάρχει ένα ζήτημα και πρέπει να βρεθούν περισσότερες λύσεις», ανέφερε αρχικά η Σοφία Βούλτεψη (Open).

Το πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ και το έκανε σημαία. «Μετά τα “παπαγαλάκια” της ΝΔ, πλέον και οι βουλευτές της λένε επίσημα ότι δεν έχουν δικαίωμα οι Έλληνες να επισκέπτονται τα νησιά, που μετατρέπονται σε “απαγορευμένη ζώνη” γι’ αυτούς».

Με τη Σοφία Βούλτεψη να απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρό του, ότι καταφεύγουν στις γνωστές μεθόδους της παραπληροφόρησης.

«Στην προσπάθειά τους να ξεχαστεί η πισίνα – συσκευή ποδόλουτρου για τα ταλαιπωρημένα από τους αγώνες τους για τον λαό πόδια τους, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Κασσελάκης καταφεύγουν στις γνωστές μεθόδους της παραπληροφόρησης, της διαστρέβλωσης και των αποσπασματικών αναφορών, τροφοδοτώντας έτσι την γνωστή ολοκληρωτική πρακτική της δολοφονίας χαρακτήρων και τη γλώσσα του μίσους», απάντησε.

«Δήλωσα ότι οι διακοπές είναι ανθρώπινο δικαίωμα, αφού είπα ότι δεν μπορείς να λες « θα δουλεύεις όλον τον χρόνο και δεν θα πας πουθενά», προχώρησα στην απλή διαπίστωση ότι «οι άνθρωποι βρίσκουν διεξόδους, χωρίς να λέω ότι δεν πρέπει να υπάρχει λύση, να πάνε στο χωριό ή στην ενδοχώρα», σημείωσε.

«Βλέπετε ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει οπωσδήποτε να αποσπάσει την προσοχή από τον ρατσιστικό λόγο και τον κοινωνικό δαρβινισμό που εκδηλώνονται μέσω των επιθέσεων του κ. Πολάκη...», υπενθύμισε.

Φημονόη

Διαβάστε περισσότερα άρθρα της στήλης INSIDE OUT

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

08:40

Νέες ειδικότητες και επαγγέλματα του μέλλοντος που θα έρθουν στην Ελλάδα έως το 2035

08:30

East Mediterranean Energy Center: Τι κρύβεται πίσω από το νέο ενεργειακό στρατηγείο της Ανατολικής Μεσογείου

08:20

Περίπου 20.000 Νέοι Αγρότες σε... «ομηρία»

08:09

Η πρόληψη γίνεται καθημερινά πράξη, με το Σύστημα Υγείας να φτάνει στην πόρτα όλων των πολιτών

08:07

Η συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν προκαλεί έντονη ανησυχία στο Ισραήλ

08:00

«Από την έρευνα στην αγορά» το μεγάλο στοίχημα της ελληνικής καινοτομίας

23:58

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη αλλοδαπού διωκόμενου διεθνώς για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση

23:36

Ινδία: Πέντε νεκροί από τη συντριβή μεταγωγικού αεροσκάφους An-32

23:15

Λιθουανία: Μπαλόνι καιρού προκάλεσε την άμεση απογείωση μαχητικών του ΝΑΤΟ

22:46

Ρέθυμνο: Τρεις συλλήψεις για οπλοκατοχή και ζωοκλοπή, δικογαφία για άλλους δύο

22:18

Χαρακόπουλος προς Παπασταύρου: Να παραταθεί το «Εξοικονομώ 2025»

21:47

Συνήγορος του Πολίτη: Αυξητική η τάση στις αναφορές

21:19

Το πορθμείο του Ρίου – Αντιρρίου παραμένει ζωντανό

21:00

Όπλα, τέιζερ και φυσίγγια εντοπίστηκαν σε οικία στη Νίκαια - Συνελήφθη 66χρονος

20:50

Ολοήμερες εκδηλώσεις του Athens Pride στο Σύνταγμα με παρέλαση και παράλληλες καλλιτεχνικές και ακτιβιστικές δράσεις

20:44

Αλβανία: Διαδηλωτές γκρέμισαν φράχτες εργοταξίων, εν μέσω οργής για το τουριστικό σχέδιο του γαμπρού του Τραμπ

20:37

Πυροσβεστική: Πέντε πυρκαγιές λόγω κεραυνικής δραστηριότητας

20:21

Πρωταθλητής στην GBL ο Ολυμπιακός - Νίκη 89-85 στον πέμπτο τελικό επί του ΠΑΟ

20:09

Τραμπ: Την Κυριακή υπογράφουμε με το Ιράν

19:59

Ουγγαρία: Ο Όρμπαν επανεξελέξη πρόεδρος του Fidesz

19:52

Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκε η κατεδάφιση του δεύτερου τμήματος της γέφυρας Πανοράματος

19:43

Η Ευρώπη αναζητά το ψηφιακό της άλμα

19:33

Συνελήφθη 72χρονος στην Ανάβυσσο για παράνομη κατάληψη παραλίας

19:09

Επίσκεψη του Πρωθυπουργου στην Περβόλα, στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου

19:00

Πώς σχεδιάζουν οι ΗΠΑ να συρρικνώσουν τη στρατιωτική παρουσία τους στο ΝΑΤΟ - Αναταράξεις στην ευρωπαϊκή ασφάλεια  

18:59

Φαρμακοβιομηχανίες: Αγώνας δρόμου για το επόμενο μεγάλο βήμα στα φάρμακα απώλειας βάρους

18:31

Τραμπ: Θα έχει επαφές με ηγέτες της Μέσης Ανατολής στο περιθώριο της G7

18:17

Διάσωση 32 αλλοδαπών νότια της Γαύδου

17:51

Ισόβια στον ιδιοκτήτη λούνα παρκ στη Χαλκιδική για τον θάνατο 19χρονου το 2024

17:30

Συνελήφθη 57χρονος για διακίνηση ναρκωτικών στην Αθήνα