INSIDE OUT

Το καλάθι του Κυριάκου με Μάτζικ - Ποιοι χαμογέλαγαν πλατιά στην Ανατολική Αττική;

12-07-2022 | 07:34
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Το καλάθι του Κυριάκου με Μάτζικ - Ποιοι χαμογέλαγαν πλατιά στην Ανατολική Αττική;
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google

Η αγάπη του Πρωθυπουργού για το μπάσκετ είναι γνωστή. Ως μαθητής, ως φοιτητής στη Βοστώνη, ως βουλευτής αργότερα με την ομάδα της Βουλής, δεν άφηνε ποτέ χαμένη ευκαιρία για ένα παιχνίδι. Η καλή του φυσική κατάσταση το μεγάλο του ατού - τους ξεθεώνει όλους. Καλός είναι και στα καλάθια. Παίζει τριάρι, small forward άσχετοι. Σκέψου LeBron και Durant. Με τα πρωθυπουργικά καθήκοντα φυσικά, αυτές οι ευκαιρίες λιγόστεψαν. Έστω κι ως θεατής όμως κρατάει επαφή, όπως πχ στο ταξίδι του στην Βοστώνη που παρακολούθησε τους αγαπημένους του Celtics vs Miami Heats. Όμως έχεις ολόκληρο Μάτζικ Τζόνσον να γίνεται εθελοντικά ambassador της ομορφιάς που έχει η χώρα και θα τον αφήσεις έτσι; Όχι βέβαια. Κάπως έτσι έγινε το χθεσινό τηλεφώνημα στον θρύλο του NBA.

Και η Ferragni;

Την ίδια στιγμή όμως την Ελλάδα διαφημίζει σε ένα διαφορετικό κοινό αλλά με εξαιρετικό τρόπο μια Ιταλίδα από την Cremona. Η Chiara Ferragni, η οποία το 2017 ήταν σύμφωνα με το Forbes η πιο επιδραστική περσόνα στο χώρο της Μόδας, δεν είναι απλά μια καλλονή που έχει πάνω από 20 εκατ. ακολούθους στο insta. Έχει τελειώσει Bocconi, είναι μητέρα δύο παιδιών και έγινε case study στο Harvard Business School.

Οι ελπίδες μου στην Μαρέβα, που και λαμπρές σπουδές έχει κάνει, και η σχέση της με την μόδα μέσα από την επιχειρηματική αναγέννηση μιας ακριτικής περιοχής (Σουφλί) μέσω του brand Zeus and Dione, ξεπερνά κατά πολύ το μέσο επίπεδο. Για ένα τηλεφώνημα, μια συνάντηση, κάτι τέλος πάντων.

Ζητούνται αυγά και τατουάζ

Είπα Σουφλί και μέσω λίγο παραπάνω στην περιοχή η οποία, εξαιτίας της αναβάθμισης του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης ζει πρωτόγνωρες στιγμές. Όταν φτάνει ο αμερικάνικος στόλος μιλάμε, γεμίζει η πόλη ομορφιές, τα μαγαζιά πελάτες και οι κάτοικοι παραληρούν. Αυτό που απολαμβάνουν οι κρητικοί χρόοοονια τώρα, και περιστασιακά παλαιότερα ο Πειραιάς με τον έκτο στόλο, τώρα το ζουν και οι κάτοικοι μιας περιοχής πανέμορφης και αρκετά παραμελημένης και τουριστικά και αναπτυξιακά. Στο νου μου όχι τόσο οι κότες (πτηνοτροφία υπάρχει καλή στην χώρα, όλοι θα πέσουν από πάνω), αλλά στον μοναδικό καλλιτέχνη που κάνει τατουάζ στην Αλεξανδρούπολη. Ζει το όνειρο λέμε!

Κινητικότητα βουλευτών

Το όνειρο ζουν και οι τυχεροί βουλευτές που δεν είναι άλλοι καταρχήν από τους νησιώτες. Να για παράδειγμα βλέπεις τον Φίλιππο Φόρτωμα (βουλευτή Κυκλάδων ΝΔ) να ποστάρει αυτό

με λεζάντα: «με τον αγαπημένο φίλο και οικοδεσπότη, πρώην πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ και πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας Σταμάτη Μαύρο κουβεντιάσαμε για την Αμοργό και για θέματα του νομού μας» στα Κατάπολα της Αμοργού και θες να... (το αφήνω κενό για να συμπληρώσετε ότι νομίζετε.)

Φρούτα

Ωραίες στιγμές όμως ζουν και οι ηπειρωτικοί βουλευτές, τα λέμε κι αυτά. Να για παράδειγμα ο Πρόεδρος της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Κατρίνης ο οποίος επισκέφθηκε την Berryplasma, «μία καινοτόμο εταιρεία με έδρα στη Βάρδα, η οποία έχει αναπτύξει από το 2012 το δικό της πρόγραμμα ανάπτυξης και βελτίωσης γενοτύπων φράουλας, καθώς και παραγωγής άλλων μαλακών φρούτων». Κι εκεί, εκτός από το πάθος του Φάνη και του Βαγγέλη γι’ αυτό που κάνουν, τον σεβασμό στην βιοποικιλότητα, άκουσε πάλι τα γνωστά προβλήματα για την έλλειψης εργατών γης.

Ροδάκινα γιοκ

Εν τω μεταξύ χθες δεν σταμάτησε να χτυπάει το τηλέφωνο του βουλευτή Β’ Πειραιά της ΝΔ Δημ. Μαρκόπουλου από φίλους και γνωστούς που του ζήταγαν ροδάκινα Ημαθίας. Όμως φευ! Το δικό του πορτ μπαγκάζ ήταν άδειο γιατί όπως μου είπε ένα χελιδόνι της Βέροιας, έπρεπε να φύγει και δεν πρόλαβε την επίσκεψη στον συνεταιρισμό.

Ήταν όλοι εκεί

Υπάρχουν και οι τυχεροί-άτυχοι όμως, τα λέμε κι αυτά. Για παράδειγμα χθες η περιοδεία του Πρωθυπουργού στην Ανατολική Αττική τους έφερε αναγκαστικά όλους δίπλα του! Μα όλους όμως. Και τους νυν και τους επόμενους: τον Βορίδη ως υπ. Εσωτερικών, τον Πέτσα ως αναπλ. Υπουργό Εσωτερικών, την Ζαχαράκη ως Τουρισμού, και τους Μαρτίνου, Οικονόμου, Βλάχο ως βουλευτές Ανατολικής Αττικής. Η χαρά των νέων (Ζαχαράκη και Πέτσα) δεν κρύβονταν. Όταν είσαι στο πλάι του Πρωθυπουργού και ανακοινώνεις είτε παροχές στους Δήμους, είτε αναπτυξιακές δράσεις, στην εκλογική σου περιφέρεια, μόνο χαρές λέμε!

Σας φιλώ

Η Πυθία

Διαβάστε περισσότερα άρθρα της στήλης INSIDE OUT

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

15:54

Persona non grata στο Παρίσι ο Ισραηλινό ΥΠΟΙΚ - Ευρωπαϊκές κυρώσεις για βία στη Δυτική Όχθη

15:53

Θεμιστοκλέους: Αυξημένο ενδιαφέρον για τις 1.131 θέσεις γιατρών στο ΕΣΥ

15:52

Πιερρακάκης: «Το gov.gr είναι η απόδειξη ότι η Ελλάδα μπορεί να μετατρέπει τις αδυναμίες της σε πλεονεκτήματα»

15:43

Δημοσκόπηση ΗΠΑ: Οι ψηφοφόροι αγνοούν τις καταγγελίες εις βάρος των υποψηφίων

15:31

Πεζοπορία στο Φαράγγι της Σαμαριάς: Διασχίζοντας ένα από τα πιο εντυπωσιακά φυσικά τοπία της Ευρώπης

15:26

Ρωσία: Η ΕΕ δεν είναι έτοιμη να μεσολαβήσει στην όποια ειρηνευτική συμφωνία για την Ουκρανία

15:23

Η Χεζμπολάχ ζητά τις αρχές να «επωφεληθούν» από την υποστήριξη του Ιράν

15:18

Πιερρακάκης: «Η ρήτρα διαφυγής για την ενέργεια αντιστοιχεί σε έργα 1,5 δισ. ευρώ ως το 2028»

15:13

Η Stellantis ανακαλεί πάνω από 1,3 εκατ. οχήματα λόγω ανησυχίας για πυρκαγιά

15:03

Η GSK αποκτά την Nuvalent για 10,6 δισ. δολάρια

15:01

Πτώση στις εξαγωγές πτερυγίων καρχαρία της ΕΕ το 2025 μετά το ρεκόρ του 2024

15:01

Παπακωνσταντίνου: Υπάρχουν δυνατότητες ανάπτυξης των Attica – Είμαστε εδώ και δεν βιαζόμαστε να φύγουμε

15:01

Εξοικονομώ 2025: Αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση των έργων - Αγώνας δρόμου έως την προθεσμία

14:56

Κομισιόν για την τουρκική παρενόχληση στο αεροσκάφος Δένδια: «Θα διερευνήσουμε τι συνέβη»

14:47

Ιταλία: «Πονοκέφαλος» για την Μελόνι ένας πρώην στρατηγός και το ακροδεξιό κόμμα του

14:33

Μπρατάκος: «Σχεδιάζουμε με ορίζοντα 15ετίας μια βιώσιμη και παραγωγική οικονομία»

14:24

Δέκα φρούτα που ενυδατώνουν τον οργανισμό καλύτερα από το νερό

14:07

Εξωφρενικό το ποσό της ακριβότερης παραγγελίας που έγινε στην Ελλάδα μέσω Wolt

14:02

Επ. Ανταγωνισμού: Εγκρίθηκε η απόκτηση της MED FRIGO από OB STREEM

13:43

Το gov.gr γιόρτασε 6 χρόνια παρουσία Μητσοτάκη - Η Ελλάδα σε νέα ψηφιακή τροχιά με το CRM

13:38

Berenberg: Λανθασμένη κίνηση μια αύξηση επιτοκίων από την ΕΚΤ

13:35

Κοντογεώργης: Καθημερινή μας έννοια, η δίκαιη κατανομή του μερίσματος

13:29

Σχεδόν ένα στα δύο θύματα ψηφιακής κακοποίησης γνωρίζει προσωπικά τον δράστη

13:29

Με εκπτώσεις έως 50% η επιστροφή των αναπληρωτών εκπαιδευτικών με τη λήξη του διδακτικού έτους

13:26

ΤτΕ: Αυξήθηκαν 5,7% οι τιμές των διαμερισμάτων το α' τρίμηνο

13:22

ΔΕΗ: Δημιούργησε 23 πάρκα τσέπης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

13:15

Πόσες φορές είπε ο Τραμπ ότι έρχεται συμφωνία με το Ιράν;

13:05

Χατζηδάκης: Τρεις άξονες προτεραιοτήτων για την Ελλάδα του 2030

12:53

Όσα πρέπει να ξέρετε για την IPO της SpaceX

12:40

Κοινωνικός Τουρισμός για συνταξιούχους: Αναρτήθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα