INSIDE OUT

Inside Out: Ποιους είδε η Πυθία στο πολυτελές resort της Μεσσηνίας

22-06-2021 | 07:01
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google

Είμαι ξαπλωμένη μπρούμυτα. Βλέπω ένα στρογγυλό δοχείο με άσπρα βότσαλα στο κέντρο και περιμετρικά τ' αγαπημένα μου φύλλα δάφνης. Ανάμεσά τους μερικά κλαδιά δενδρολίβανου και φρέσκιας λεβάντας. Σε λίγο ο Νίκος ακουμπάει απαλά στα βότσαλα ένα μικρότερο μπολ. «Ζεστό πράσινο τσάι με φασκόμηλο», λέει, για να ανοίξει η αναπνοή. Αναπνέω τους υδρατμούς. Πόσο με ξέρει ο φίλος μου ο Νέστορας της Πύλου. Απολαμβάνω μια φορά τον χρόνο την υπέροχη φιλοξενία του στην γη της Μεσσηνίας, ανάμεσα σε δάφνες και λεβάντες, παρατηρώντας τα σμήνη πουλιών μπροστά στην θάλασσα και τους ήχους των βατράχων το βράδυ.

Στις νεροτσουλήθρες

Την γη αυτή φέτος διάλεξαν ουκ ολίγοι για να πάρουν δύναμη καθώς η ο ήλιος κοιτάζει με αγάπη , -ακόμα-, την γη την 21η Ιουνίου. Την πιο φωτεινή και μεγάλη μέρα του χρόνου. Αποφεύγω το φως, κι έτσι χάνω την εικόνα του ισχυρού ζεύγους της Κουμουνδούρου που χαίρεται λίγες ιδιωτικές στιγμές πριν έρθει στον κόσμο ο γιός τους. Δημήτρης Τζανακόπουλος και Έφη Αχτσιόγλου πήραν μια γεύση απ΄τις φαντασμαγορικές νεροτσουλήθρες με τα νήπια, και το μέλλον που έρχεται. Κυκλοφόρησαν ελάχιστα. Λέω στο Νίκο να πιέσει λίγο παραπάνω στην δεξιά πλευρά, μεταξύ ώμου και αυχένα, για να ξεμπλοκάρει την περιοχή. Μη νομίζετε, χρειάζομαι κι εγώ ένα σέρβις πριν ξεκινήσει η βαριά δουλειά το φθινόπωρο. Συγκεντρώνομαι στις αναπνοές μου και χαζεύω την κίνηση του resort μέσα από τις ειδικές μου ικανότητες για να περάσει η ώρα.

Ευτυχώς που δεν συναντήθηκαν

Α! Για δες! Αυτός δεν είναι ο γνωστός μεγαλοδημοσιογράφος που «λατρεύουν» στην Κουμουνδούρου; Ναι, αυτός είναι με την παρέα του. Ουφ, ευτυχώς που ο Τζανακόπουλος μόλις πέρασε από εκεί και δεν συναντήθηκαν, γιατί ποιος ξέρει τι θα συνέβαινε...

Χαρούμενη Σάκκαρη - Δυσεύρετος υπουργός

Αλλάζω ώρα, πάω τη νύχτα. Μα καλά, όλοι εδώ ήρθαν, σκέφτομαι καθώς βλέπω στο ημίφως πρωτοκλασάτο υπουργό με βαρύ όνομα, τύπο και υπογραμμό, με την μάσκα του να κυκλοφορεί στα δρομάκια με την οικογένειά του. Τα μικρά απόλαυσαν καραγκιόζη και βουτιές, αυτός δυσεύρετος, δεν εμφανίστηκε πουθενά. Όμως για δες. Αυτή δεν είναι η Μαρία Σάκαρη; Τρόμαξα να την γνωρίσω έτσι κουρνιασμένη στην αγκαλιά του συντρόφου της Κωνσταντίνου. Σαν κοριτσάκι δεκαπέντε χρονών δείχνει, πολύ όμορφη και χαρούμενη. Από περιέργεια τσεκάρισα την άλλη μέρα το gym και ναι λοιπόν τίποτα δεν είναι τυχαίο σ’ αυτή την ζωή αγαπητοί μου: τρόμαξα λιγάκι με το πρόγραμμά της, θαύμασα δικέφαλους και τετρακέφαλους σε πλήρη ανάπτυξη, καμμία σχέση με το κοριτσάκι, μια πανίσχυρη αθλήτρια.

Με ναργιλέ ο Νικ

Ξαναγυρνάω την ώρα αργά το βράδυ και βλέπω το Νίκ Καλάθη να κάνει ναργιλέ χαλαρώνοντας μετά την Eurolegue και πριν τους –προ-Ολυμπιακούς με την Εθνική Ελλάδος. Γελαστός και cool διασκέδασε με την παρέα του. Μάλλον αυτός πρέπει να ήταν με το ελικόπτερο την επομένη το πρωί, για να προλάβει το ματς με την Σερβία στο ΟΑΚΑ.

Η Ντόρα με τζιν και το come back του Μπεγλίτη

Ο Νίκος, το δώρο του Νέστορα φέτος μόνο για μένα, προτείνει να γυρίσω. Θέλει να δοκιμάσω μια τεχνική που έμαθε στο ταξίδι του στην Σιγκαπούρη, την ρεφλεξιολογία. Πόσο μικρός είναι, σκέφτομαι. Φυσικά και την ξέρω την τεχνική, τι νομίζει πως είμαι καμία ιέρεια β’ διαλογής της Κορίνθου; Καθώς απρόθυμα είναι αλήθεια αφήνω τους υδρατμούς του φασκόμηλου και την εικόνα των αγαπημένων μου φύλλων από το οπτικό μου πεδίο, αμέσως ανοίγω το πεδίο της ενόρασης. Πηγαίνω στο Στρασβούργο και βλέπω την Ντόρα με τζιν παντελόνι. Ασυνήθιστη εικόνα. Μόλις έφτασε σε ένα λόμπι ξενοδοχείου μαζί με Θόδωρο Ρουσόπουλο και τον Δημήτρη Καιρίδη για την Ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης. Η Ντόρα που της πάει το τζιν είναι επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας. Πριν την συνεδρίαση, το βράδυ της άφιξης, δηλαδή την Κυριακή, απόλαυσαν δείπνο με εκλεκτή παρέα τον Γιάννη Κτιστάκη και την Δέσποινα Χατζηβασιλείου που κέρασαν και το τραπέζι. Η πρώτη, επειδή εξελέγη ΓΓ της Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης και ο δεύτερος επειδή εξελέγη στο Δικαστήριο του ίδιου οργάνου. Η έκπληξη στην φωτό, ήταν ένας παλιός γνώριμος, που τον είχα αφήσει επί Σύριζα στην Αγία Πετρούπολη. Τώρα τον βρίσκω στην θέση του Μόνιμου Αντιπροσώπου της Ελλάδας στο Συμβούλιο. Ο πρέσβης Πάνος Μπεγλίτης. Εκ των στενότερων συνεργατών του πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Κλείνοντας για να συγκεντρωθώ απόλυτα στην τεχνική της ρεφλεξιολογίας κι επειδή είμαι σε καλή διάθεση όπως κάθε φορά που κατεβαίνω στην γη των Μυκηνών, αποκαλύπτω ποια είμαι στο πολύκροτο show του Dior στο Καλλιμάρμαρο και δίνω συγχαρητήρια στους διοργανωτές που το κράτησαν επτασφράγιστο μυστικό. Οι πιέσεις για μία πρόσκληση από το εγχώριο τζετ σετ θα ήταν αδιανόητες. Αυτονόητο πως για μένα δεν ισχύουν αυτά. Πάω όπου θέλω και είμαι περιζήτητη. Για την περίσταση η κολλητή μου η Chiuri με συμβούλεψε να βάλω sneakers. Ενθουσιάστηκα! Έτσι θα κυκλοφορώ και στο Μαντείο.

Σας φιλώ

Η Πυθία

Διαβάστε περισσότερα άρθρα της στήλης INSIDE OUT

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

23:59

Πορτογαλία: Ρεκόρ ζέστης για μήνα Μάιο με 40,3 βαθμούς Κελσίου

23:50

Υποβάθμιση guidance για πωλήσεις από Gap - Κατρακυλά η μετοχή

23:48

Ο Μακρόν χαιρετίζει την απόφαση της Νορβηγίας να ενταχθεί στην «προηγμένη πυρηνική αποτροπή»

23:36

Χρυσοχοΐδης: Mε 200 αστυνομικούς ενισχύεται η Χαλκιδική για το καλοκαίρι

23:30

Ανάπτυξη οκταετίας για Dell το α' τρίμηνο με υπερτριπλασιασμό στα καθαρά κέρδη

23:24

Σε ισχύ η ΚΥΑ για οικονομική στήριξη των ΜΜΕ - Ξεκινούν οι δύο πρώτες δράσεις

23:10

Νέο τριπλό ρεκόρ στη Wall Street - Άλμα 36,48% για Snowflake

22:56

Πετρέλαιο: Αποκαθηλώθηκε από τα ενδοσυνεδριακά υψηλά μετά το διαφαινόμενο deal ΗΠΑ - Ιράν

22:42

Ο Τραμπ θέλει να κόψει χαρτονόμισμα 250 δολαρίων με το πρόσωπό του

22:29

Η ΕΕ επιβεβαιώνει τις κυρώσεις σε βάρος Ισραηλινών εξτρεμιστών

22:17

ΑΑΔΕ: Ολοκληρώθηκε η καταβολή 185 εκατ. ευρώ σε ενισχύσεις έτους 2025

22:05

Κλήρωση Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

21:52

Πολυτιμότερη startup τεχνητής νοημοσύνης η Anthropic: Αξίζει σχεδόν 1 τρισ. δολάρια - Εκθρόνισε την OpenAI

21:40

Rebound από το χαμηλό δύο μηνών για τον χρυσό

21:26

Ο τουρισμός στο επίκεντρο του Συμβουλίου Ανταγωνιστικότητας της ΕΕ στις Βρυξέλλες

21:13

Χωρίς Μετρό η Θεσσαλονίκη για 3 εβδομάδες - Πώς θα εξυπηρετηθούν οι επιβάτες

20:59

Y/KNOT Invest: Νέα τριετής συμφωνία με Paritzo για μίσθωση γραφείων στην Κηφισιά

20:45

Κεφαλογιάννη: Η Αθήνα «ανοικτή» σε νέες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες

20:32

ΟΠΕΚΕΠΕ: Προθεσμία για να απολογηθούν οι 17 συλληφθέντες από Θεσσαλονίκη - Σέρρες

20:21

Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τη διασυνοριακή ανταλλαγή δικαιολογητικών

20:11

Θρίλερ με ΗΠΑ - Τεχεράνη: Εκτόξευση πυραύλων από Ιράν - «Καταστράφηκε αμερικανικό αεροσκάφος»

20:02

Πιερρακάκης: Υποδομή εθνικής ασφάλειας η βιομηχανία τροφίμων στην Ελλάδα - Ανάγκη για συνέργειες

20:00

ΗΠΑ - Ιράν: Ένας πόλεμος που υπήρχε πάντα και δεν τελειώνει ποτέ

19:46

Γιώτης: Ανάχωμα στις πληθωριστικές πιέσεις τα επώνυμα τυποποιημένα τρόφιμα

19:43

Μητσοτάκης - Μπάιρ: Στο επίκεντρο της συνάντησης τεχνητή νοημοσύνη, Δυτικά Βαλκάνια

19:32

Διάβημα Γεραπετρίτη στην Ουκρανία για το drone στη Λευκάδα

19:31

Κικίλιας: Το λιμάνι της Καλύμνου είναι η καθημερινή γέφυρα των νησιωτών με την Ελλάδα

19:27

Πτώση στις ευρωαγορές - Ράλι για τις μετοχές άμυνας

19:18

Η TAP Air Portugal ξεκινά πτήσεις προς Αθήνα

19:11

Χρηστίδης: Οι μητέρες σήμερα ζουν μια μεγάλη αδικία στην αγορά εργασίας