Η Costa Navarino παρουσιάζει μια συλλογή πολυτελών κατοικιών προς ενοικίαση

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Costa Navarino παρουσιάζει μια συλλογή πολυτελών κατοικιών προς ενοικίαση
Η Costa Navarino, ο αειφόρος προορισμός υψηλών προδιαγραφών, διευρύνει τις επιλογές για τους επισκέπτες και παρουσιάζει μια συλλογή βιλών προς ενοικίαση.

Η Costa Navarino, ο αειφόρος προορισμός υψηλών προδιαγραφών, διευρύνει τις επιλογές για τους επισκέπτες και παρουσιάζει μια συλλογή βιλών προς ενοικίαση. Οι κατοικίες είναι ιδανικές για όσους θέλουν να ζήσουν την εμπειρία της διαβίωσης που προσφέρουν οι Costa Navarino Residences, απολαμβάνοντας παράλληλα άμεση πρόσβαση σε όλες τις εμπειρίες του προορισμού.

Οι κατοικίες μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 10 άτομα και βρίσκονται σε προνομιακές τοπoθεσίες στο Navarino Dunes, την πρώτη περιοχή της Costa Navarino. Απέχοντας λίγα μόλις μέτρα από την παραλία, ή μέσα στους αιωνόβιους ελαιώνες, προσφέρουν μοναδική θέα στη θάλασσα και τη Μεσσηνιακή φύση. Οι βίλες έχουν σχεδιαστεί από καταξιωμένους Έλληνες αρχιτέκτονες, ακολουθώντας τις αρχές βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής σύμφωνα με το μοντέλο αειφόρου ανάπτυξης της Costa Navarino.

Οι ευρύχωρες βίλες αναπτύσσονται σε ένα ή δύο επίπεδα και παρέχουν ιδιωτικότητα και άνεση, αποτελώντας μια ιδανική επιλογή για διακοπές με οικογένεια και φίλους. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης για μια ανέμελη εμπειρία διαβίωσης. Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την παραλία μήκους 1 χιλιομέτρου και να κολυμπήσουν στο Ιόνιο πέλαγος, καθώς και να επιλέξουν ανάμεσα σε μια πληθώρα αθλητικών δραστηριοτήτων, όπως τα 4 signature γήπεδα γκολφ και τα 17 γήπεδα για τένις, padel και pickleball. Θα έχουν στη διάθεσή τους πάνω από 40 γαστρονομικές επιλογές καθώς και μια ευρεία γκάμα ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων και αυθεντικών εμπειριών, όπως οι βραδιές αστρονομίας, οι φιλοσοφικοί περίπατοι, το μεσσηνιακό πικνίκ και πολλές ακόμη.

Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο γειτονιές: τη Rolling Greens, μέσα στην πλούσια μεσσηνιακή φύση, με άμεση πρόσβαση στο γήπεδο The Dunes Course και με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα ή την Olive Grove μέσα στους ελαιώνες και με πανοραμική θέα στο Ιόνιο πέλαγος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Costa Navarino: Διεθνής πιστοποίηση GEO για τα γήπεδα γκολφ The Dunes Course και The Bay Course

Costa Navarino: Συμμετοχή στην προσπάθεια εξάλειψης των δασικών πυρκαγιών μέσω του XPRIZE Wildfire

gazzetta
gazzetta reader insider insider