Ο Τραμπ απολύει τον επίτροπο της Εφορίας - Προσωρινά στη θέση του ο Μπέσεντ

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ο Τραμπ απολύει τον επίτροπο της Εφορίας - Προσωρινά στη θέση του ο Μπέσεντ
Ντόναλντ Τραμπ / Πηγή Φωτογραφίας: Getty Images - Ideal Image
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Ο Λονγκ ορκίστηκε ως 51ος επίτροπος της Εφορίας τον Ιούνιο, με θητεία που θα διαρκούσε έως τον Νοέμβριο του 2027.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ αφαιρεί τον Μπίλι Λονγκ από τη θέση του επίτροπου Εφορίας (Internal Revenue Service) και τα καθήκοντα του θα αναλάβει προσωρινά ο υπουργός Οικονομικών Σκοτ Μπέσεντ, σύμφωνα με αξιωματούχο του Λευκού Οίκου.

Οι New York Times που δημοσίευσαν πρώτοι την είδηση, ανέφεραν ότι ο Λονγκ, πρώην βουλευτής από το Μισούρι, αναμένεται να διοριστεί πρέσβης, χωρίς όμως να κατονομάζει τη χώρα.

«Ο υπουργός Μπέσεντ θα αναλάβει προσωρινά τα καθήκοντα του επιτρόπου της Εφορίας», δήλωσε ο αξιωματούχος του Λευκού Οίκου.

Εκπρόσωπος του Υπουργείου Οικονομικών αρνήθηκε να σχολιάσει.

Ο Λονγκ ορκίστηκε ως 51ος επίτροπος της Εφορίας τον Ιούνιο, με θητεία που θα διαρκούσε έως τον Νοέμβριο του 2027.



Φωτογραφία: Getty Images / Ideal Image

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Το δίλημμα που έθεσε ο Μητσοτάκης - Ποιος δεν «βάζει μυαλό» - Τα γενέθλια του Τσίπρα

Γιατί κάθε Απρίλιο σημειώνεται boom προσλήψεων - Ποιοι κλάδοι «είδαν» αυξήσεις μισθών

Ηλεκτρονικά τιμολόγια: Υποχρεωτικά στο νέο σύστημα και οι μικρές επιχειρήσεις - Τι αλλάζει από 1η Οκτωβρίου

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider