Νετανιάχου: Θα ακολουθήσουν σφοδρότερα πλήγματα εναντίον των Χούθι

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Νετανιάχου: Θα ακολουθήσουν σφοδρότερα πλήγματα εναντίον των Χούθι
Μπενιαμίν Νετανιάχου / Πηγή Φωτογραφίας: ΑΡ
«Δεν είμαστε διατεθειμένοι να μείνουμε άπραγοι και να αφήσουμε τους Χούθι να μας επιτίθενται», τόνισε.

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου απείλησε σήμερα ότι οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας του (IDF) θα εξακολουθήσουν να πλήττουν την Υεμένη, συμπεριλαμβανομένων επιθέσεων εναντίον της ηγεσίας των ανταρτών Χούθι, αφότου ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε τα πλήγματα στα λιμάνια της Χοντάιντα και του Σαλίφ.

«Οι πιλότοι μας μόλις έπληξαν με επιτυχία δύο λιμάνια των τρομοκρατών Χούθι και αυτή είναι μόνο η αρχή, θα ακολουθήσουν κι άλλα πλήγματα», δήλωσε ο Νετανιάχου σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του.

«Δεν είμαστε διατεθειμένοι να μείνουμε άπραγοι και να αφήσουμε τους Χούθι να μας επιτίθενται. Θα τους πλήξουμε ακόμη περισσότερο, συμπεριλαμβανομένων των ηγετών τους», τόνισε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

«Φωτιά» το πασχαλινό τραπέζι – Πώς διαμορφώνονται οι τιμές

Υπερκέρδη στην Ενέργεια: Επανέρχεται η συζήτηση για φορολόγηση – Το μοντέλο του 2022 στο επίκεντρο

Ευκαιρίες για πρακτική άσκηση στο ΝΑΤΟ με μισθό 1.477 ευρώ - Αιτήσεις έως 22 Απριλίου

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider