Παραιτήθηκε από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Γαβρήλος

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Παραιτήθηκε από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Γαβρήλος
Παραμένει ωστόσο στην ΚΟ του κόμματος.

Την παραίτησή του από τα καθήκοντα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, υπέβαλλε ο Γιώργος Γαβρήλος, ο οποίος παραμένει ωστόσο στην ΚΟ του κόμματος.

Ο κ. Γαβρήλος ανακοίνωσε σε δήλωσή του στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ότι συνάντησε τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά και τον ενημέρωσε για την πρόθεσή του να μην συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του από τις θέσεις ευθύνης που του είχαν ανατεθεί από την ΚΟ.

«Επισκέφθηκα τον Νίκο Παππά για να του πω ότι δε θα συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντα από τις θέσεις ευθύνης που με είχε ορίσει η ΚΟ, εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια μου για το λάθος που συντελέστηκε στο κόμμα τους δύο τελευταίους μήνες» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Φορολοταρία: Έγινε η mega κλήρωση με 100.000 ευρώ σε 12 τυχερούς - Δείτε εάν κερδίσατε

Ακριβά μου Χριστούγεννα - Πόσο κοστίζει το γιορτινό τραπέζι

Έρχονται επιδοτήσεις ΕΣΠΑ ως 150.000 ευρώ για ίδρυση startups στην Ήπειρο

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider