Το Ιράν καταγγέλλει ως «εχθρική πράξη» τις δυτικές κυρώσεις

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Το Ιράν καταγγέλλει ως «εχθρική πράξη» τις δυτικές κυρώσεις
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν δήλωσε ότι οι νέες κυρώσεις σε βάρος της χώρας του δεν συμβάλλουν στην επίλυση των περιφερειακών εντάσεων.

Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Αμπάς Αραγτσί δήλωσε σήμερα ότι οι νέες κυρώσεις σε βάρος της χώρας του συνιστoύν «εχθρική πράξη» και δεν συμβάλλουν στην επίλυση των περιφερειακών εντάσεων, μετέδωσε κρατικό μέσο ενημέρωσης.

«Οι νέες δυτικές κυρώσεις κατά του Ιράν θεωρούνται εχθρική ενέργεια και δεν θα συμβάλλουν στη βελτίωση της παρούσας κατάστασης», δήλωσε κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο Αμάν, σύμφωνα με το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

ΔΕΘ: Ανακοινώνεται η επαναφορά της «13ης σύνταξης» - Σενάριο και για «δώρο» στο Δημόσιο

Η «χρυσή τομή» του Τσίπρα - Ο Σαμαράς βρήκε… Βελόπουλο - Ποιοι «κλείνουν» στο ΠΑΣΟΚ

Αλλάζω Συσκευή: Δεύτερη ευκαιρία για 1.400 επιχειρήσεις και επιδότηση έως 10.000 ευρώ - Τι πρέπει να κάνουν

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider