Γεωργιάδης: Τεχνικό λάθος της ΗΔΙΚΑ το πρόβλημα με τη συνταγογράφηση φαρμάκων των ανασφάλιστων

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Γεωργιάδης: Τεχνικό λάθος της ΗΔΙΚΑ το πρόβλημα με τη συνταγογράφηση φαρμάκων των ανασφάλιστων
Το ζήτημα προέκυψε καθώς σύμφωνα με την ΗΔΙΚΑ γίνονταν παράλληλα αναβαθμίσεις στον ΑΜΚΑ, είπε ο υπουργός Υγείας.

Σε τεχνικό λάθος της ΗΔΙΚΑ απέδωσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης το προσωρινό ζήτημα που προέκυψε με την πρόσβαση των ανασφάλιστων στη συνταγογράφηση στις δημόσιες δομές.

Ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3, έκανε γνωστό ότι το ζήτημα προέκυψε καθώς σύμφωνα με την ΗΔΙΚΑ γίνονταν παράλληλα αναβαθμίσεις στον ΑΜΚΑ.

Είχε προηγηθεί καταγγελία του Παύλου Πολάκη ότι ανασφάλιστοι δεν μπορούν να συνταγογραφήσουν φάρμακα η εξετάσεις στις δημόσιες δομές.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Επίδομα 750 ευρώ για 170.000 εργαζόμενους και ανέργους: Άνοιξαν οι αιτήσεις - Άμεση η πληρωμή

Φορολογικές δηλώσεις: Δόθηκε παράταση - Μέχρι τις 21 Ιουλίου η νέα προθεσμία

Ποιοι ελεύθεροι επαγγελματίες ελέγχονται - Από «κόσκινο» οι καταθέσεις, τα ακίνητα, ακόμη και οι λογαριασμοί ρεύματος

gazzetta
gazzetta reader insider insider