Συσκέψεις εργασίας σε ΟΣΕΘ και ΟΑΣΘ υπό τον Βασίλη Οικονόμου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συσκέψεις εργασίας σε ΟΣΕΘ και ΟΑΣΘ υπό τον Βασίλη Οικονόμου
Οι συναντήσεις αυτές εντάσσονται στο πλαίσιο του προγραμματισμού της παρουσίασης του νέου συγκοινωνιακού χάρτη της Θεσσαλονίκης.

Συσκέψεις εργασίας υπό την προεδρία του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών Βασίλη Οικονόμου, πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία του ΟΣΕΘ και του ΟΑΣΘ, στη Θεσσαλονίκη. Οι συναντήσεις αυτές εντάσσονται στο πλαίσιο του προγραμματισμού της παρουσίασης του νέου συγκοινωνιακού χάρτη της Θεσσαλονίκης.

Στη σύσκεψη εργασίας που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΟΣΕΘ, εκτός από τον κ. Οικονόμου παρευρέθηκαν o γεν γραμματέας μεταφορών, Γιάννης Ξιφαράς, ο πρόεδρος του ΟΣΕΘ, Γιάννης Καλογερούδης και ο διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού, Γιάννης Τόσκας, ενώ στη σύσκεψη εργασίας που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΟΑΣΘ συμμετείχε, πέραν των ανωτέρω και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ, Κώστας Ταγγίρης.

Στις συσκέψεις, συζητήθηκαν λεπτομερώς οι αναγκαίες προσαρμογές και αναδιαρθρώσεις που θα απαιτηθούν για την αποτελεσματική ενσωμάτωση του Μετρό στο συγκοινωνιακό δίκτυο της Θεσσαλονίκης. Επικεντρώθηκαν στη σημασία του συντονισμού και της συνεργασίας όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης.

«Ο νέος συγκοινωνιακός χάρτης της Θεσσαλονίκης προϋποθέτει τη συνέργεια και την ανταπόκριση του Μετρό με τα λεωφορεία. Η αναδιάρθρωση της αστικής συγκοινωνίας είναι ένα ζωτικής σημασίας έργο. Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα προς τη βελτίωση των μετακινήσεων στην πόλη και η επιτυχία του στηρίζεται στη συνεργασία όλων των φορέων της Θεσσαλονίκης», δήλωσε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Βασίλης Οικονόμου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider