Χατζηδάκης για Ευρωεκλογές: Μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα μπροστά

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Χατζηδάκης για Ευρωεκλογές: Μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα μπροστά
σήμερα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κάνουμε μια συστηματική προσπάθεια για να ανέβει η πατρίδα μας ψηλότερα, αναφέρει ο ΥΠΕΘΟ σε μήνυμά του στο TikTok.

Με μήνυμα του στο TikTok, ο ΥΠΕΘΟ καλεί τους ψηφοφόρους να επιλέξουν τη Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές του Ιουνίου και θέτει το ερώτημα, πως αν δεν υπήρχε η ΝΔ, ποιος θα μπορούσε να οδηγήσει την Ελλάδα μπροστά; Μάλιστα ο Κωστής Χατζηδάκης διερωτάται, « πόσο αξιόπιστες λύσεις υπάρχουν απέναντι», προσθέτοντας ότι « με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κάνουμε μια συστηματική προσπάθεια για να ανέβει η πατρίδα μας ψηλότερα».

Αναλυτικά στην ανάρτησή του ο κ. Χατζηδάκης αναφέρει:

«Μπορεί να μην ψηφίζετε Νέα Δημοκρατία, να μην ψηφίσετε πάλι στις Ευρωεκλογές Νέα Δημοκρατία, αλλά σκεφθείτε:

- Αν δεν υπήρχε η Νέα Δημοκρατία, ποιος μας εγγυάται ότι θα είχε αποκατασταθεί η Δημοκρατία μετά τη Χούντα το 1974, έτσι όπως αποκαταστάθηκε;

- Ποιος μας εγγυάται ότι η Ελλάδα θα ήταν σε λιμάνι ασφαλείας, όπως είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση; Οι άλλοι λέγανε «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ, το ίδιο συνδικάτο»!

- Πώς θα ήταν η πορεία μας ακόμα και στα δύσκολα χρόνια των μνημονίων; Εδώ από τη θέση της αντιπολίτευσης επί ΣΥΡΙΖΑ, βάλαμε, όπως οφείλαμε, πλάτη για να μείνει η χώρα στο ευρώ και στην Ευρωζώνη, χωρίς προϋποθέσεις.

- Και σήμερα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κάνουμε μια συστηματική προσπάθεια για να ανέβει η πατρίδα μας ψηλότερα.

Ναι, δεν ισχυρίζομαι ότι δεν έχουμε κάνει λάθη. Αλλά διερωτώμαι πόσο αξιόπιστες λύσεις υπάρχουν απέναντι. Αν δεν υπάρχει, δηλαδή, Νέα Δημοκρατία, ποιος μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα μπροστά; Σκεφτείτε το! Έχουμε ευρωεκλογές. Αποφασίζουμε για την Ευρώπη, αποφασίζουμε για την Ελλάδα. Η επιλογή είναι δική σας!»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Χατζηδάκης: Ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη σημαίνει ισχυρή Νέα Δημοκρατία στις Ευρωεκλογές

Χατζηδάκης για 120 δόσεις: Δυνατότητα στους οφειλέτες να πληρώσουν αυτά που χρωστούν και να κλείσει η εκκρεμότητα οριστικά

gazzetta
gazzetta reader insider insider