Ευ. Βενιζέλος: Ανάρτηση για τις Ανεξάρτητες Αρχές με αφορμή το διήμερο συνέδριο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ευ. Βενιζέλος: Ανάρτηση για τις Ανεξάρτητες Αρχές με αφορμή το διήμερο συνέδριο
Την εισήγηση που υπέβαλε στις 28 Απριλίου 2009 στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για την κατάσταση των πέντε συνταγματικά κατοχυρωμένων ανεξάρτητων αρχών, υπενθυμίζει με ανάρτησή του ο Ευάγγελος Βενιζέλος, καθώς αρχίζει σήμερα το διήμερο συνέδριο που διοργανώνουν οι πέντε ανεξάρτητες αρχές. 

Την εισήγηση που υπέβαλε στις 28 Απριλίου 2009 στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για την κατάσταση των πέντε συνταγματικά κατοχυρωμένων ανεξάρτητων αρχών, υπενθυμίζει με ανάρτησή του ο Ευάγγελος Βενιζέλος, καθώς αρχίζει σήμερα το διήμερο συνέδριο (1-2 Νοεμβρίου 2023 ) που διοργανώνουν οι πέντε ανεξάρτητες αρχές.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος θεωρεί ότι είναι χρήσιμο να θυμηθούμε αυτήν την έκθεση του 2009 που «παραμένει σε μεγάλο βαθμό επίκαιρη», όπως τονίζει.

Οπως αναφέρει η Επιτροπή του είχε αναθέσει τον Φεβρουάριο του 2009 με ομόφωνη απόφασή της, αν και ήταν τότε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως υπογραμμίζει να ετοιμάσει την έκθεση αυτή.

Όλα τα υλικά που συνοδεύουν την έκθεση βρίσκονται στο αρχείο της γραμματείας της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, είναι συνεπώς στη διάθεση της Κυβέρνησης, των κομμάτων και των μελών της Βουλής, καταλήγει στην ανάρτησή του ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Τέσσερα βασικά ζητήματα έθεσε στον Κυρ. Μητσοτάκη ο Στ. Κασσελάκης

Κασσελάκης από το «Γ. Γεννηματάς»: Η υγεία του Έλληνα πολίτη δεν πρέπει να έχει κομματικό «χρώμα»

Οικονόμου για τις αποψινές συγκεντρώσεις ακροδεξιών: Είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε την οποιαδήποτε κατάσταση

gazzetta
gazzetta reader insider insider