ΣΥΡΙΖΑ: Στις 23-25 Φεβρουαρίου το συνέδριο - Υπερψηφίστηκε από την Πολιτική Γραμματεία η πρόταση Κασσελάκη

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΣΥΡΙΖΑ: Στις 23-25 Φεβρουαρίου το συνέδριο - Υπερψηφίστηκε από την Πολιτική Γραμματεία η πρόταση Κασσελάκη
Η πρόταση υπερψηφίστηκε από 20 μέλη, 10 μέλη ψήφισαν κατά και υπήρξαν και 8 λευκά, στο σύνολο των 42 μελών.

Την εισήγηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη, που περιλαμβάνει την πρόταση για συνέδριο στις 23-25 Φεβρουαρίου, ενέκρινε η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος.

Στην ψηφοφορία που έγινε στο τέλος πολύωρης συνεδρίασης η πρόταση του προέδρου υπερψηφίστηκε από 20 μέλη, 10 μέλη ψήφισαν κατά και υπήρξαν και 8 λευκά, στο σύνολο των 42 μελών της Πολιτικής Γραμματείας.

Η πρόταση ως εισήγηση πλέον της Πολιτικής Γραμματείας θα τεθεί στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος. Σε προηγούμενη συνεδρίασή της, η Κεντρική Επιτροπή είχε αποφασίσει το συνέδριο του κόμματος να γίνει τον Νοέμβριο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Η επιτυχία Κουμουτσάκου - Η αποτυχία Ανδρουλάκη - Το δύσκολο σαββατοκύριακο Παπαστεργίου χωρίς τη Σούλα

ΟΟΣΑ για ανεργία: Η Ελλάδα στις υψηλές θέσεις - Γυναίκες και νέοι στο «στόχαστρο»

Τι «τρέχει» με το πολύπαθο σιδηροδρομικό έργο στα Σεπόλια (υπογειοποίηση) που διχοτομεί την Αθήνα

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider