Στον θύλακα του Ναχιτσεβάν η συνάντηση Ερντογάν με τον Αζέρο ομόλογό του

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Στον θύλακα του Ναχιτσεβάν η συνάντηση Ερντογάν με τον Αζέρο ομόλογό του
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Οι δύο πρόεδροι είχαν δηλώσει από τον Ιούνιο ότι θέλουν να εντείνουν τις προσπάθειές τους για να ανοίξουν έναν χερσαίο διάδρομο, τον αποκαλούμενο διάδρομο του Ζανγκεζούρ.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα συναντηθεί τη Δευτέρα με τον Αζέρο ομόλογό του Ιλχάμ Αλίεφ στον αζέρικο θύλακα του Ναχιτσεβάν, μια περιοχή που βρίσκεται μεταξύ της Αρμενίας και του Ιράν και συνορεύει με την Τουρκία, αναφέρουν πολλά τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Οι δύο πρόεδροι είχαν δηλώσει από τον Ιούνιο ότι θέλουν να εντείνουν τις προσπάθειές τους για να ανοίξουν έναν χερσαίο διάδρομο, τον αποκαλούμενο διάδρομο του Ζανγκεζούρ, που θα συνδέει την Τουρκία με το Αζερμπαϊτζάν, μέσω του θύλακα του Ναχιτσεβάν και της Αρμενίας, ωστόσο το σχέδιο αυτό, αν και συζητιέται εδώ και πολύ καιρό, είναι ιδιαίτερα περίπλοκο στην υλοποίησή του.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

«Μην αφήνετε τα ζώα σας πίσω» - Ο Λιβάνιος στη δομή των Βιλίων - Το δείπνο της... Τεχνητής Νοημοσύνης

Κατασχεμένα ακίνητα: Το «σκορ» του οφειλέτη ξεκλειδώνει τις πωλήσεις - Πώς βαθμολογεί η ΑΑΔΕ

Το στεγαστικό επιτείνει τη δημογραφική κρίση - Αναβάλλουν τη δημιουργία οικογένειας οι νέοι και παραμένουν στην πατρική εστία

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider