«Αντάρτικο» στους Σπαρτιάτες κατά Στίγκα λόγω Κασιδιάρη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Αντάρτικο» στους Σπαρτιάτες κατά Στίγκα λόγω Κασιδιάρη
«Ανταρσία» στο κόμμα των Σπαρτιατών στη Βουλή, καθώς οι εννέα εκ των έντεκα βουλευτών του κόμματος (η Κ.Ο. αριθμεί 12 βουλευτές μαζί με τον πρόεδρο) αποδοκιμάζουν τις δηλώσεις του προέδρου τους

«Ανταρσία» στο κόμμα των Σπαρτιατών στη Βουλή, καθώς οι εννέα εκ των έντεκα βουλευτών του κόμματος (η Κ.Ο. αριθμεί 12 βουλευτές μαζί με τον πρόεδρο) αποδοκιμάζουν τις δηλώσεις του προέδρου τους με τις οποίες είχε εγκαλέσει τον βουλευτή του Κ. Φλώρο που στήριζε την υποψηφιότητα Κασιδιάρη για τον δήμο της Αθήνας.

Σημειώνεται ότι το πρωί την άμεση αντίδραση του προέδρου των «Σπαρτιατών», Βασίλη Στίγκα είχαν προκαλέσει οι αναφορές στήριξης του βουλευτή του Κωνσταντίνου Φλώρου από το βήμα της Ολομέλειας, υπέρ της υποψηφιότητας στο δήμο της Αθήνας, του Ηλία Κασιδιάρη. Ο κ. Στίγκας ζήτησε και πήρε το λόγο προαναγγέλλοντας ότι θα πάρει μέτρα κατά του κ. Φλώρου καθώς δεν ήταν σε γνώση του αυτά που είπε.

«Θα ήθελα να τονίσω σε ότι ανέφερε ο βουλευτής μου για το Δήμο της Αθήνας και τον κ. Κασιδιάρη ότι δεν είχα καθόλου γνώση. Επομένως οφείλω και εφόσον ενεργεί κάποιος αυτοβούλως να πάρω κάποια μέτρα. Δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Στίγκας. Νωρίτερα ο κ. Φλώρος, με αφορμή τη συζήτηση του νομοσχεδίου με τη ΠΝΠ για το ΕΚΑΒ, είχε δηλώσει τη πλήρη στήριξη του στην υποψηφιότητα του κ. Κασιδιάρη για το Δήμο της Αθήνας, υποστηρίζοντας ότι «είναι η μόνη ελπίδα η εκλογή του».

Είπε ακόμα ότι στέλνει «μήνυμα στη κυβέρνηση να μην φέρει τροπολογία εναντίον του Κασιδιάρη για να τον αποκλείσει από τις Αυτοδιοικητικές εκλογές», τονίζοντας ότι πρέπει να σεβαστεί τη δημοκρατία και το Σύνταγμα που επιβάλει την ελεύθερη βούληση της έκφρασης των πολιτών στις εκλογές. Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, οι βουλευτές του, πλην δύο, χαρακτήρισαν με κοινή τους δήλωση τάσσονται κατά του προέδρου τους, καταδικάζοντας απαράδεκτες και αντιδεοντολογικές τις δηλώσεις του:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης: Θα καταθέσουμε νομοθετική πρωτοβουλία για την ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων στην Ελλάδα

ΣΥΡΙΖΑ για πυρκαγιές: Οι διαβεβαιώσεις του κ. Μητσοτάκη για «ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού» κατέρρευσαν

Μητσοτάκης: Ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης θα είναι αμείλικτος για όσους βάζουν φωτιές από δόλο

gazzetta
gazzetta reader insider insider