Σκέρτσος για συνέντευξη Αλέξη Τσίπρα: Επιμένει στα ίδια ψέμματα

Newsroom
Μοιράσου το
Σκέρτσος για συνέντευξη Αλέξη Τσίπρα: Επιμένει στα ίδια ψέμματα
Ο εκπρόσωπος της ΝΔ κατηγόρησε τον κ.Τσίπρα ότι «επιμένει στα ίδια ψέματα, από τους δήθεν 700.000 πλειστηριασμούς, έως τους ελεύθερους επαγγελματίες που θα μείνουν χωρίς περίθαλψη, όταν κάτι τέτοιο ξέρει ότι δεν ισχύει».

«Ο κ. Τσίπρας στην πρώτη του συνέντευξη μετά την εκλογική του συντριβή, επέμεινε να διαβάζει την πραγματικότητα με τους ίδιους παραμορφωτικούς φακούς» σημείωσε ο εκπρόσωπος τύπου της νΔ Ακης Σκέρτσος σχολιάζοντας τη συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε τηλεοπτικό σταθμό.

Ο κ.Σκέρτσος σημείωσε ότι ο κ.Τσίπρας «εξακολουθεί να παρουσιάζει μια Ελλάδα «μαύρη». Το μόνο συμπέρασμα στο οποίο έχει καταλήξει είναι πως οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ ήταν σωστές, αλλά επικοινωνήθηκαν λάθος. Δεν φταίνε όσα έλεγε, αλλά ο τρόπος που τα έλεγαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. 'Αρα οι «λίστες των αρεστών» στην ηγεσία που θα βγαίνουν στα ΜΜΕ, θα λύσουν το πρόβλημα».

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ κατηγόρησε τον κ.Τσίπρα ότι «επιμένει στα ίδια ψέματα, από τους δήθεν 700.000 πλειστηριασμούς, έως τους ελεύθερους επαγγελματίες που θα μείνουν χωρίς περίθαλψη, όταν κάτι τέτοιο ξέρει ότι δεν ισχύει» και προσέθεσε:

«Το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτα οι ιδέες του και η έλλειψη τεκμηρίωσης για την υλοποίησή τους και μετά το ύφος και τα πρόσωπα που τις επικοινωνούν. Επέλεξε να ασχοληθεί μόνο με το δεύτερο αποδεικνύοντας πόσο μακριά είναι από τα προβλήματα της κοινωνίας. Για τον κ. Τσίπρα εξακολουθεί να είναι «στραβός ο γιαλός». Και να αρμενίζει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Τίποτα δεν έμαθε, τίποτα δεν άλλαξε. Τον αφήνουμε στον δικό του κόσμο. Εμείς θα εξακολουθήσουμε να απαντάμε στις ανάγκες της κοινωνίας για ρεαλιστικές λύσεις στα προβλήματα. Και να παλεύουμε για μια χώρα που θα προχωράει σταθερά, τολμηρά και μόνο μπροστά».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης: Η νίκη μας θα ολοκληρωθεί το βράδυ της 25ης Ιουνίου - Είμαστε νικητές, όχι αλαζόνες

Τσίπρας: Αυτό που προέχει είναι να ανασυγκροτηθούμε και να διορθώσουμε τα λάθη μας

Σκέρτσος: Τέσσερις συνοπτικές απαντήσεις στα ερωτήματα του Δ. Μάντζου

gazzetta
gazzetta readerinsiderinsider