ΗΠΑ: F-16 και NATO στην επικοινωνία Μπάιντεν με Ερντογάν

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΗΠΑ: F-16 και NATO στην επικοινωνία Μπάιντεν με Ερντογάν
Ο Μπάιντεν έκανε λόγο για την αποδοχή της υποψηφιότητας της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ,  που είχε «αφήσει στον αέρα» η προηγούμενη κυβέρνηση του Ερντογάν.

Την πρώτη τους τηλεφωνική επικοινωνία, μετά από την επανεκλογή του Ταγίπ Ερντογάν στην προεδρία της Τουρκίας, είχε ο ίδιος με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

Όπως μετέδωσε το Reuters, ο Ερντογάν έθεσε στον Αμερικανό πρόεδρο το θέμα της απόκτησης των μαχητικών αεροσκαφών F-16 από τις ΗΠΑ.

Από την πλευρά του, ο Μπάιντεν έκανε λόγο για την αποδοχή της υποψηφιότητας της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, που είχε «αφήσει στον αέρα» η προηγούμενη κυβέρνηση του Ερντογάν.

«Θα συζητήσουμε περισσότερα για αυτό την ερχόμενη εβδομάδα» ανέφερε ο Μπάιντεν στον Ερντογάν, σύμφωνα με το Reuters.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Δάνεια σε ελβετικό φράγκο: Οι τράπεζες προετοιμάστηκαν και αναμένουν τη ρύθμιση

Γιατί θα τρώμε όλο και περισσότερα έντομα - Αλματώδης η ανάπτυξη της αγοράς μέχρι το 2030

Ποδόσφαιρο: Ξεπέρασαν τα 5 δισ. δολ. οι μεταγραφές στην Ευρώπη - Που βρίσκουν τα χρήματα οι ομάδες

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider