Τουρκία: Ένοπλη επίθεση στα γραφεία του AKP

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τουρκία: Ένοπλη επίθεση στα γραφεία του AKP
«Δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες. Το άτομο που πραγματοποίησε την επίθεση βρίσκεται αυτή τη στιγμή υπό κράτηση».

Ένοπλη επίθεση στα τοπικά γραφεία του κυβερνώντος κόμματος AKP στα Άδανα της Τουρκίας σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (20/4). Ο αναπληρωτής πρόεδρος του AKP, Νουμάν Κουρτουλμούς, ανακοίνωσε ότι ο ύποπτος συνελήφθη.

Συγκεκριμένα, ο Νουμάν Κουρτουλμούς ανέφερε μεταξύ άλλων στο CNN TÜRK: «Δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες. Το άτομο που πραγματοποίησε την επίθεση βρίσκεται αυτή τη στιγμή υπό κράτηση. Οι λεπτομέρειες του περιστατικού θα αποκαλυφθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Όλοι πρέπει να καταδικάσουμε το συγκεκριμένο συμβάν. Μπορεί να υπάρξουν τέτοιες προκλήσεις αυτή την περίοδο που πλησιάζουν οι εκλογές και οι υποψήφιοι ανταγωνίζονται. Το έθνος μας πρέπει να είναι ευαίσθητο απέναντι σε αυτές. Καταδικάζουμε έντονα και πολύ ξεκάθαρα την επίθεση. Η επίθεση δεν στρεφόταν κατά της ταυτότητας του κόμματος ΑΚ αλλά κατά της δημοκρατίας της Τουρκίας».

Βίντεο από την επίθεση

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Απριλίου πραγματοποιήθηκε ένοπλη επίθεση και στο περιφερειακό κεντρικό γραφείο του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, στην Κωνσταντινούπολη Την είδηση γνωστοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η επικεφαλής του κόμματος στην πόλη, Τζανάν Καφταντζίογλου, σημαίνοντας συναγερμό στις Αρχές της Τουρκίας. Στο σημείο είχαν εντοπιστεί κάλυκες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Πώς βλέπουν οι ξενοδόχοι της Αθήνας τις φετινές επιδόσεις

Χάος στη Γαλλία: Διαδηλωτές εισέβαλαν σε κτίριο του Χρηματιστηρίου στο Παρίσι

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Μάρτιο - Στους 1.035.580 στη ΔΥΠΑ

gazzetta
gazzetta reader insider insider