Οικονόμου: Για 2η χρονιά θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις της ελληνικής PISA

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Οικονόμου: Για 2η χρονιά θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις της ελληνικής PISA
«Στις εξετάσεις θα συμμετάσχουν οι μαθητές της Στ΄ Δημοτικού από 300 Δημοτικά Σχολεία και της Γ΄ Γυμνασίου από 300 Γυμνάσια».

Στις εξετάσεις διαγνωστικού χαρακτήρα στη Νεοελληνική Γλώσσα και τα Μαθηματικά, αναφέρεται με ανάρτησή του στο Τwitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

«Με σχέδιο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις διαγνωστικού χαρακτήρα ("ελληνική PISA") στη Νεοελληνική Γλώσσα & στα Μαθηματικά», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Οικονόμου. Και επισημαίνει: «Στις εξετάσεις θα συμμετάσχουν οι μαθητές της Στ΄ Δημοτικού από 300 Δημοτικά Σχολεία και της Γ΄ Γυμνασίου από 300 Γυμνάσια».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Κτηματολόγιο: Τι αλλάζει τους επόμενους μήνες για τους πολίτες

Σε διαβούλευση το εργασιακό νομοσχέδιο - Τι προβλέπει για ευέλικτο ωράριο και υπερωρίες

Ζητούνται τσοπάνηδες σε ρόλο πυροσβέστη! Να γιατί καίγονται τόσα πολλά χωριά και πόλεις φέτος

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider