Επικεφαλής Wagner: Έχουμε υποστεί απώλειες από τη μάχη για το Μπαχμούτ

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Επικεφαλής Wagner: Έχουμε υποστεί απώλειες από τη μάχη για το Μπαχμούτ
«Η μάχη για το Μπαχμούτ σήμερα έχει ήδη καταστρέψει πρακτικά τον ουκρανικό στρατό, και δυστυχώς, έχει προκαλέσει μεγάλη ζημιά στη Βάγκνερ».

Ο επικεφαλής της ρωσικής οργάνωσης μισθοφόρων Βάγκνερ, ο Γεβγκένι Πριγκόζιν, δήλωσε σήμερα ότι οι μάχες για τον έλεγχο της ουκρανικής πόλης Μπαχμούτ έχουν «πρακτικά καταστρέψει» τον ουκρανικό στρατό αλλά έχουν επίσης προκαλέσει «μεγάλη ζημιά» στις δυνάμεις του.

«Η μάχη για το Μπαχμούτ σήμερα έχει ήδη καταστρέψει πρακτικά τον ουκρανικό στρατό, και δυστυχώς, έχει προκαλέσει μεγάλη ζημιά στη Βάγκνερ», δήλωσε ο Πριγκόζιν σε ηχητικό του μήνυμα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Οι πιο εργατικοί Ευρωπαίοι είναι οι Έλληνες - Πόσοι δουλεύουν πέραν του 5νθήμερου και σε ποιους τομείς

Φορο-δηλώσεις: Ολες οι αλλαγές στα πρόστιμα - «Ψαλίδι» έως 80% για εκπρόθεσμες δηλώσεις ΦΠΑ χωρίς φόρο

Ποιος είναι ο πιο «χρυσοπληρωμένος» CEO στον κόσμο;

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider