Μεντβέντεφ: Η δίωξη του Πούτιν θα έχει «τερατώδεις» συνέπειες για το διεθνές δίκαιο

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Μεντβέντεφ: Η δίωξη του Πούτιν θα έχει «τερατώδεις» συνέπειες για το διεθνές δίκαιο
Η δίωξη του προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο θα έχει «τερατώδεις» συνέπειες για το διεθνές δίκαιο, κρίνει ο Ντμίτρι Μεντβιέντεφ.

Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβιέντεφ εκτίμησε σήμερα ότι η απόφαση του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ΔΠΔ) να προχωρήσει στην έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του διαδόχου του, του Βλαντίμιρ Πούτιν, που θέλει να δικάσει για εγκλήματα πολέμου στην Ουκρανία, θα έχει φρικτές συνέπειες για το διεθνές δίκαιο.

«Αποφάσισαν να δικάσουν τον πρόεδρο (...) πυρηνικής δύναμης, που δεν είναι κράτος μέλος του ΔΠΔ για τους ίδιους λόγους με τις ΗΠΑ και άλλες χώρες», τόνισε ο κ. Μεντβιέντεφ μέσω της πλατφόρμας Telegram. «Οι συνέπειες για το διεθνές δίκαιο θα είναι τερατώδεις», έκρινε σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

«Ποδαρικό» με πλειστηριασμούς ακινήτων οφειλετών - Ακριβά ακίνητα βγαίνουν στο σφυρί

Με Φιντάν και Κούσνερ στο Παρίσι ο Κυριάκος - Φουλ επίθεση κατά Αλέξη η Καρυστιανού - Πολάκης ζητάει την ευρω-έδρα

Αναμονή για την ΕΤΕ - Ράλι σε χαλκό και χρυσό - Το τρένο της Ευρώπη Holdings

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider