Πέτσας: Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να δημιουργεί σκιές για να κρυφτεί

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πέτσας: Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να δημιουργεί σκιές για να κρυφτεί
Είναι άχαρο, αχρείαστο και δεν συνάδει με το αίσθημα της κοινωνίας να γίνεται μικροκομματική αντιπαράθεση, αναφέρει για την τραγωδία στα Τέμπη ο αναπλ. ΥΠΕΣ.

«Είναι άχαρο, αχρείαστο και δεν συνάδει με το αίσθημα της κοινωνίας να γίνεται μικροκομματική αντιπαράθεση. Η τραγωδία των Τεμπών επιβάλλει στάση ευθύνης και αναζήτηση της αλήθειας, όχι ψέματα, υποκρισία και φαρισαϊσμό. Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε αμέσως ότι τον επιμερισμό των ευθυνών θα τον κάνει η Δικαιοσύνη γρήγορα και με απόλυτη διαφάνεια» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας απαντώντας σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Από την πρώτη στιγμή, σε όλες τις τοποθετήσεις μου – σε πλήρη ταύτιση με την ξεκάθαρη θέση του Πρωθυπουργού – είμαι σαφής: Η δικαιοσύνη πρέπει να κινηθεί γρήγορα και να υπάρξει πλήρης καταλογισμός των ευθυνών άμεσα, δίκαια και ονομαστικά» σημείωσε ο κ. Πέτσας, και πρόσθεσε:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, αντίθετα, προσπαθεί να δημιουργεί σκιές για να κρυφτεί. Ας συνεννοηθούν τουλάχιστον μεταξύ τους. Ο επί 4,5 χρόνια υπουργός Μεταφορών κ. Σπίρτζης εμφανίστηκε για να πει «δεν φταίμε σε τίποτα εμείς», όπως άλλος Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ «δεν έβρισκε κανένα λάθος». Αντίθετα, ο κ. Ζαχαριάδης σήμερα δήλωσε ότι «ποτέ δεν είπαμε εμείς ότι φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από εμάς».

«Απέναντι στη διαστρέβλωση και στα ψέματα χωρά μόνον η αλήθεια» καταλήγει ο υπουργός, σύμφωνα με το skai.gr.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider