ΣΥΡΙΖΑ: Για τους πολίτες εξώσεις, για τους φίλους του κ. Μητσοτάκη κούρεμα 146 εκατ. ευρώ

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΣΥΡΙΖΑ: Για τους πολίτες εξώσεις, για τους φίλους του κ. Μητσοτάκη κούρεμα 146 εκατ. ευρώ
«Σύντομα ο ελληνικός λαός θα απαλλαγεί από την κυβέρνηση των "Πάτσηδων" και των μπαταχτσήδων».

«Βέλη» προς τη Νέα Δημοκρατία και τον πρωθυπουργό εξαπολύει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας ότι «για τους πολίτες» έρχονται «εξώσεις», ενώ «για τους φίλους του κ. Μητσοτάκη κούρεμα 146 εκατ. ευρώ».

«Χθες έγινε έξωση σε ιδιοκτήτη μικρού ξενοδοχείου στην Καστοριά με πρωτοφανή αστυνομική βία και επιχειρήθηκε η έξωση ανάπηρης γυναίκας στον Άγιο Παντελεήμονα», τονίζει αρχικά ο ΣΥΡΙΖΑ προσθέτοντας ότι «την ίδια ώρα χιλιάδες πρώτες κατοικίες βγαίνουν στο σφυρί εξαιτίας του πτωχευτικού νόμου της ΝΔ».

«Οι μόνοι που κοιμούνται ήσυχοι στην Ελλάδα είναι οι μπαταχτσήδες φίλοι του κ. Μητσοτάκη» σημειώνει περαιτέρω η Κουμουνδούρου και συμπληρώνει: «Σύμφωνα με το Documento, ο γνωστός και μη εξαιρετέος κ. Πηλαδάκης πέτυχε "κούρεμα" που πλησιάζει το 90% των οφειλών του και ξεπερνά τα 146 εκ. ευρώ σε αγαστή συνεργασία με το fund της Τράπεζας Πειραιώς. Και όχι μόνο αυτό. Μεθοδεύουν αντίστοιχα γενναίο "κούρεμα" και στις οφειλές του προς το Δημόσιο».

«Η κατάσταση λοιπόν έχει ως εξής: Η ΝΔ χρωστάει 400 εκατ. ευρώ, το υπουργικό συμβούλιο 12 εκατ., τα χρέη των φίλων του κ. Μητσοτάκη "κουρεύονται", αλλά όσοι δεν έχουν πολιτικές πλάτες κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους και να φάνε και ξύλο κι από πάνω. Σύντομα ο ελληνικός λαός θα απαλλαγεί από την κυβέρνηση των "Πάτσηδων" και των μπαταχτσήδων», καταλήγει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Μητσοτάκης για Συνταγματική Αναθεώρηση: Αλλαγή άρθρου 86, νέα βάση για τη μονιμότητα στο Δημόσιο - Τι αναφέρει για ΠτΔ και ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης

Νέα Επιχειρησιακή Σύμβαση στην Alpha Bank - Στα 1.600 ευρώ ο κατώτατος μισθός

Ακίνητα: Έρχεται η μεγάλη απογραφή - Ποια στοιχεία θα δηλώσουν 7 εκατ. φορολογούμενοι

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider