«Αφήστε ελεύθερη την Εύα»: Ομολόγησε την εμπλοκή του στο Qatargate ο σύντροφος της Καϊλή

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Αφήστε ελεύθερη την Εύα»: Ομολόγησε την εμπλοκή του στο Qatargate ο σύντροφος της Καϊλή
Την εμπλοκή του στο Qatargate ομολόγησε ο Φραντσέσκο Τζόρτζι, ο Ιταλός σύντροφος της Εύας Καϊλή, κι έδωσε και τον Πιερ Αντόνιο Παντσέρι, τον οποίο χαρακτήρισε επικεφαλής του κυκλώματος που έστηνε τις δουλειές με τους Καταριανούς για να παρεμβαίνουν σε ευρωπαϊκές υποθέσεις.

Την εμπλοκή του στο Qatargate ομολόγησε ο Φραντσέσκο Τζόρτζι, ο Ιταλός σύντροφος της Εύας Καϊλή, κι έδωσε και τον Πιερ Αντόνιο Παντσέρι, τον οποίο χαρακτήρισε επικεφαλής του κυκλώματος που έστηνε τις δουλειές με τους Καταριανούς για να παρεμβαίνουν σε ευρωπαϊκές υποθέσεις. Παράλληλα, φέρεται να αποκάλυψε ότι οι «μπίζνες» γίνονταν και με το Μαρόκο.

Η βελγική LeSoir και η ιταλική La Repubblica υποστηρίζουν πως έχουν στη διάθεσή τους δικαστικά έγγραφα από την κατάθεση των τριών εμπλεκομένων που απολογήθηκαν χθες ενώπιον των δικαστικών Αρχών των Βρυξελλών.

Εκανα τα πάντα για χρήματα που δεν χρειαζόμουν

Ο Φραντσέσκο Τζόρτζι φέρεται να κατέθεσε πως «η Εύα δεν έχει καμία σχέση, αφήστε την να πάει στο παιδί μας», κι ότι «έκανα τα πάντα για λεφτά που δεν χρειαζόμουν» σε μια διφορούμενη δήλωση με διαφορετικές ερμηνείες. Θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς ότι ο Ιταλός εννοεί ότι είχε μπλέξει σε ένα κύκλωμα από το οποίο προφανώς δεν μπορούσε να ξεφύγει γιατί τον κρατούσαν με κάτι ή ότι ως λομπίστας και για ίδιον όφελος, έκανε «δουλειές» κι όχι για βιοποριστικούς λόγους...

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider