ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Αξιοθρήνητο να εκλιπαρεί για πρόταση μομφής - Εκβιάζει τους υπουργούς που παρακολουθούσε

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Αξιοθρήνητο να εκλιπαρεί για πρόταση μομφής - Εκβιάζει τους υπουργούς που παρακολουθούσε
Άμεση η απάντηση της Κουμουνδούρου στη συνέντευξη του πρωθυπουργού.

«Την ώρα που η κοινωνία βουλιάζει στην ακρίβεια, ο κ. Μητσοτάκης βουλιάζει στα ψέματά του για να καλύψει τον παρακρατικό μηχανισμό υποκλοπών που ο ίδιος έστησε. Όλη η συνέντευξη που έδωσε, άρον άρον μετά τις αποκαλύψεις για παρακολούθηση των υπουργών του και επιχειρηματιών με το Predator, ήταν ένα παραλήρημα ενοχής, πανικού και ύβρεων» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ λίγο μετά την τηλεοπτική εμφάνιση του πρωθυπουργού στον ΑΝΤ1.

«Είναι ενδεικτικό του αδιεξόδου του αλλά και αξιοθρήνητο το γεγονός, ότι σχεδόν εκλιπαρεί για πρόταση μομφής, για να εκβιάσει τους υπουργούς που παρακολουθούσε να τον στηρίξουν, μήπως μπορέσει και διασωθεί. Αν ψάχνει σωσίβιο, δεν θα το βρει στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Εάν φοβάται ότι έχει χαθεί η εμπιστοσύνη βουλευτών και υπουργών του, δεν έχει παρά να ζητήσει από μόνος του ψήφο εμπιστοσύνης» προσθέτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Μέχρι τότε οφείλει να κατανοήσει ότι είναι Πρωθυπουργός κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας και όχι ελέω Θεού μονάρχης και οφείλει να απαντά στον κοινοβουλευτικό έλεγχο. Τον περιμένουμε να έρθει την Παρασκευή για να απαντήσει στον κ. Τσίπρα, εάν οι 33 της λίστας που φέρονται ως στόχοι του κακόβουλου λογισμικού predator ή κάποιοι εξ’ αυτών, ήταν και σε επίσημη επισύνδεση της ΕΥΠ» καταλήγει η Κουμουνδούρου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Οικονόμου: Χωρίς την απαιτούμενη μέχρι τώρα τεκμηρίωση το δημοσίευμα για τις υποκλοπές

Παρέμβαση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για το δημοσίευμα της εφημερίδας «Ντοκουμέντο»

Δένδιας: Καθημερινό φαινόμενο ο παραλογισμός της τουρκικής προκλητικότητας

gazzetta
gazzetta reader insider insider