Κατρούγκαλος: Απαράδεκτες οι πρακτικές εργαλειοποίησης των προσφύγων και μεταναστών από την Τουρκία

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Κατρούγκαλος: Απαράδεκτες οι πρακτικές εργαλειοποίησης των προσφύγων και μεταναστών από την Τουρκία
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
«Η Ελλάδα πρέπει άμεσα να διεθνοποιήσει το ζήτημα των 92 προσφύγων στον Έβρο, σε ΟΗΕ και ΕΕ» ανέφερε ο τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ.

Τις απαράδεκτες πρακτικές εργαλειοποίησης των προσφύγων και μεταναστών από την Τουρκία, καταγγέλλει ο τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώργος Κατρούγκαλος.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: «Οι απαράδεκτες πρακτικές εργαλειοποίησης του πόνου προσφύγων και μεταναστών από την Τουρκία είναι απόλυτα καταδικαστέες. Η Ελλάδα πρέπει άμεσα να διεθνοποιήσει το ζήτημα των 92 προσφύγων στον Έβρο, σε ΟΗΕ και Ε.Ε. Δεν αρκεί το αίτημα στην Τουρκία να διερευνήσει το θέμα».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Τουρισμός: Last minute θα είναι η σεζόν του 2026

Η Ελλάδα ξανανοίγει τον φάκελο της γεωθερμίας - Οι περιοχές, τα εμπόδια και το στοίχημα των επενδύσεων

Πωλήσεις δανείων και ακινήτων άνω των 500 εκατ. δρομολογεί η Πειραιώς

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider