H Exxon Mobil εξετάζει το ενδεχόμενο εξαγοράς της πετρελαϊκής Denbury

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
H Exxon Mobil εξετάζει το ενδεχόμενο εξαγοράς της πετρελαϊκής Denbury
Το ενδεχόμενο εξαγοράς της αμερικανικής πετρελαϊκής εταιρείας Denbury εξετάζει η διοίκηση της Exxon Mobil, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg News.

Το ενδεχόμενο εξαγοράς της αμερικανικής πετρελαϊκής εταιρείας Denbury εξετάζει η διοίκηση της Exxon Mobil, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg News.

Αναλυτικότερα, ο αμερικανικός κολοσσός του ενεργειακού κλάδου φέρεται να έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για μία πιθανή εξαγοράς της εταιρείας με έδρα στο Τέξας χωρίς ωστόσο να έχει ληφθεί οριστική απόφαση.

Στον απόηχο του δημοσιεύματος, οι μετοχές της ενισχύονται άνω του 8% στη συνεδρίαση της Δευτέρας στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με το Reuters, ήδη από τον περασμένο Αύγουστο, η Denbury είχε κάνει γνωστό πως εξερευνά πιθανές κινήσεις, συμπεριλαμβανομένης και της πώλησης της εταιρείας.

Η Exxon αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα, ενώ η Denbury δεν απάντησε στο αίτημα του Reuters για σχολιασμό του δημοσιεύματος.

Η πετρελαϊκή εταιρεία Exxon Mobil Corp (XOM.N) εξετάζει το ενδεχόμενο εξαγοράς της Denbury Inc (DEN.N), ανέφερε το Bloomberg News τη Δευτέρα, επικαλούμενο άτομα που γνωρίζουν το θέμα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Tesla: Ιστορικό ρεκόρ για τις πωλήσεις οχημάτων στην Κίνα τον Σεπτέμβριο

Η Airbus «χρωστάει» 265 αεροσκάφη μέχρι τα τέλη του έτους για να «πιάσει» τους στόχους της

gazzetta
gazzetta reader insider insider