Βουλή: Συνεχίζει την κατάθεσή του ο τέως διοικητής της ΕΥΠ Παναγιώτης Κοντολέων

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Βουλή: Συνεχίζει την κατάθεσή του ο τέως διοικητής της ΕΥΠ Παναγιώτης Κοντολέων
Επόμενος μάρτυρας που έχει προγραμματιστεί για να καταθέσει στην Επιτροπή είναι ο νυν διοικητής της ΕΥΠ Θεμιστοκλής Δεμίρης.

Συνεχίζεται και σήμερα, για δεύτερη ημέρα η κατάθεση του τέως διοικητής της ΕΥΠ Παναγιώτης Κοντολέοντα στην Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά την υπόθεση «παραβίασης του απορρήτου των επικοινωνιών του προέδρου του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ και ευρωβουλευτή κ. Νίκου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ ή και από άλλα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, την επιβεβαιωμένη απόπειρα παγίδευσης του κινητού του με το κακόβουλο λογισμικό Predator, την παράνομη χρήση αυτού στην επικράτεια και την έρευνα για την ύπαρξη ευθυνών του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και κάθε άλλου εμπλεκόμενου φυσικού ή νομικού προσώπου».

Η κατάθεση του τέως διοικητή της ΕΥΠ ξεκίνησε χθες το απόγευμα και διακόπηκε αργά το βράδυ για να συνεχίσει σήμερα στις δέκα το πρωί. Επόμενος μάρτυρας που έχει προγραμματιστεί για να καταθέσει στην Επιτροπή είναι ο νυν διοικητής της ΕΥΠ Θεμιστοκλής Δεμίρης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

ΕΛΤΑ: Ενώ δεν απολάμβαναν καλές υπηρεσίες, γιατί φωνάζουν να μην κλείσουν;

«Απόβαση» στην Αθήνα για τα Burger King - Πού ανοίγει το πρώτο κατάστημα

Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Το «μάτι» της Ουάσιγκτον στην Αθήνα

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider