O Τζόνσον συνέκρινε το Brexit με την ουκρανική αντίσταση στην ρωσική εισβολή

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
O Τζόνσον συνέκρινε το Brexit με την ουκρανική αντίσταση στην ρωσική εισβολή
Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον
Το Brexit δείχνει ότι ο βρετανικός λαός αγαπά την ελευθερία με τον ίδιο τρόπο που οι Ουκρανοί μάχονται κατά της ρωσικής εισβολής, είπε ο πρωθυπουργός της χώρας.

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον δήλωσε σήμερα ότι το Brexit δείχνει ότι ο βρετανικός λαός αγαπά την ελευθερία με τον ίδιο τρόπο που οι Ουκρανοί μάχονται κατά της ρωσικής εισβολής, σχόλια που χαρακτηρίσθηκαν κακόγουστα από αντιπολίτευση και πολιτικούς σχολιαστές.

Ο Μπόρις Τζόνσον δήλωσε, παρουσία του πρεσβευτή της Ουκρανίας κατά την διάρκεια συνεδρίου του Συντηρητικού Κόμματος ότι είναι το ένστικτο του βρετανικού λαού, όπως και των Ουκρανών, να επιλέγουν κάθε φορά την ελευθερία.

«Πρόκειται για τελείως διεστραμμένο επιχείρημα», δήλωσε ο βουλευτής του Εργατικού Κόμματος Κρις Μπράιαντ. «Η Ουκρανία θέλει να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι λαοί της Γαλλίας και της Ισπανίας είναι επίσης ελεύθεροι».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Μητσοτάκης: Τα έξι νέα μέτρα για τη στέγαση - Περιορισμοί στο Airbnb, ρύθμιση για δάνεια σε ελβετικό φράγκο

Έγραψε ιστορία ο Έλον Μασκ: Πρώτος άνθρωπος με πλούτο 600 δισ. δολαρίων

Έρχεται η σούπερ φορολοταρία: Θα μοιράσει 100.000 ευρώ σε τυχερούς φορολογούμενους

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider