Ο Ζελένσκι συγκρίνει τη Ρωσία με τη «ναζιστική Γερμανία»

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ο Ζελένσκι συγκρίνει τη Ρωσία με τη «ναζιστική Γερμανία»
Κάλεσε τους Ουκρανούς να ενταχθούν στις μονάδες εδαφικής άμυνας.

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι συνέκρινε σήμερα τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία με τις ενέργειες της «ναζιστικής Γερμανίας» κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

«Η Ρωσία επιτέθηκε στην Ουκρανία με δειλό και αυτοκτονικό τρόπο, όπως έκανε η ναζιστική Γερμανία κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου», δήλωσε ο Ζελένσκι σε ενημέρωση των δημοσιογράφων που αναμεταδόθηκε στο Facebook.

Ο Ουκρανός πρόεδρος κάλεσε επίσης τους Ρώσους να «βγουν» στους δρόμους για να «διαμαρτυρηθούν κατά αυτού του πολέμου». Εξάλλου κάλεσε τους Ουκρανούς να ενταχθούν στις μονάδες εδαφικής άμυνας.

«Αυτοί που έχουν εμπειρία μάχης και μπορούν να ενταχθούν στην άμυνα της Ουκρανίας θα πρέπει να παρουσιαστούν σε κέντρα στρατολόγησης του υπουργείου Εσωτερικών», συνέχισε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Καύσιμα: Το ράλι του πετρελαίου «ροκανίζει» Fuel Pass και επιδότηση στο ντίζελ

Μέχρι και τη Μεγάλη Τετάρτη η καταβολή δώρου Πάσχα

Ο Τραμπ προκαλεί νευρική κρίση στις αγορές

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider