Μητσοτάκης για Αμερικανοελληνική Αμυντική Εταιρική Σχέση: «Ισχυρότερος από ποτέ ο ρόλος της Ελλάδας»

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Μητσοτάκης για Αμερικανοελληνική Αμυντική Εταιρική Σχέση: «Ισχυρότερος από ποτέ ο ρόλος της Ελλάδας»
"Σπουδαία μέρα για την Ελλάδα και τις ΗΠΑ" σημείωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε αναρτήσεις του στο twitter.

"Σπουδαία μέρα για την Ελλάδα και τις ΗΠΑ" σημείωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε αναρτήσεις του στο twitter αναφερόμενος στην ψήφιση της Αμερικανοελληνικής Αμυντικής και Διακοινοβουλευτικής Εταιρικής Σχέσης.

"Ευχαριστούμε τον Γερουσιαστή Μενέντεζ και τους φίλους μας στο Κογκρέσο των ΗΠΑ για την υιοθέτηση της Αμερικανοελληνικής Αμυντικής και Διακοινοβουλευτικής Εταιρικής Σχέσης!" ανέφερε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε:

"Ο ρόλος της Ελλάδας στην Ανατολική Μεσόγειο είναι ισχυρότερος από ποτέ και η συνεργασία στο πλαίσιο του σχήματος 3+1 (Ελλάδα-Ισραήλ-Κύπρος και ΗΠΑ) θα συμβάλλει στην περιφερειακή ειρήνη και τη σταθερότητα".

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποιοι μοιράστηκαν τις επιδοτήσεις - Δείτε online τα ονόματα και τα ποσά των δικαιούχων 

Ταμείο Ανάκαμψης: Πώς ανακατεύεται η τράπουλα στα έργα και ορόσημα - Στο τραπέζι οι εναλλακτικές

Υπεράκτια αιολικά: Αγνοείται το Εθνικό Πρόγραμμα – Τρία κέρδη αν η Ελλάδα μπει στον επενδυτικό «χάρτη»

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider