ΗΠΑ: Έτοιμοι να υπερασπιστούμε τα οικονομικά μας συμφέροντα απέναντι στην Κίνα

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΗΠΑ: Έτοιμοι να υπερασπιστούμε τα οικονομικά μας συμφέροντα απέναντι στην Κίνα
«Εξετάζουμε νέα εργαλεία για την ενίσχυση μας απέναντι στην Κίνα» δήλωσε η Κάθριν Τάι, εν όψει των επαφών που θα έχει με αξιωματούχους από την ασιατική χώρα.

Την άποψη πως η κυβέρνηση των ΗΠΑ εξετάζει νέους τρόπους για την άμυνα των αμερικανικών εμπορικών συμφερόντων από την επιρροή της Κίνας εξέφρασε η Αμερικανίδα υπουργός Εμπορίου, Κάθριν Τάι.

Εν όψει των επαφών που θα έχει με Κινέζους αξιωματούχους τις επόμενες μέρες, για τις εμπορικές σχέσεις μεταξύ των 2 χωρών, η Τάι είπε πως «θα υπογραμμίσουμε τις πολιτικές παρεμβατισμού του Πεκίνου, που δεν συνάδουν με τις αρχές της ελεύθερης αγοράς».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ταξί - πρατήρια καυσίμων: Πώς θα γίνονται οι πληρωμές με IRIS - Διασύνδεση των ταμειακών συστημάτων

Στην τελική ευθεία η αναθεώρηση του ΕΣΠΑ – Πότε έρχονται οι νέες επιδοτήσεις με μπόνους

Πέντε ισχυροί «μνηστήρες» για τις ΣΔΙΤ μονάδες ανακύκλωσης αξίας 110 εκατ. σε Κω/Κάλυμνο

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider