Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά αύξηση του αριθμού των βουλευτών στις εργασίες της Βουλής

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά αύξηση του αριθμού των βουλευτών στις εργασίες της Βουλής
«Δεν κατανοώ τον λόγο για τον οποίο το Κοινοβούλιο υπολειτουργεί» ανέφερε η η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Όλγα Γεροβασίλη.

Την αύξηση της συμμετοχής με την φυσική παρουσία των βουλευτών στις εργασίες της Βουλής ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ από το προεδρείο του Σώματος, μέσω αιτήματος που κατέθεσε η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Όλγα Γεροβασίλη.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Κουμουνδούρου, η κ. Γεροβασίλη επισήμανε: «Δεν κατανοώ τον λόγο για τον οποίο το Κοινοβούλιο υπολειτουργεί, την στιγμή που η κυβέρνηση έχει ήδη ανοίξει την Οικονομία, τα σχολεία και ετοιμάζεται να ανοίξει και τον τουρισμό. Τον Δεκέμβριο είχατε προγραμματίσει την δημιουργία εμβολιαστικού κέντρου, προκειμένου να μην υποβαθμισθεί περαιτέρω η Δημοκρατία, στο όνομα της πανδημίας. Όμως μετά τον καταχρηστικό και προνομιακό εμβολιασμό, κυβερνητικών στελεχών και άλλων παραγόντων της Ν.Δ. εγκαταλείψατε το σχέδιο, εξαιτίας της κοινωνικής κατακραυγής».

Ο πρόεδρος της Βουλής απάντησε ότι δεν είναι ακόμη σε θέση να προχωρήσει σε διεύρυνση, καθώς περιμένει τις εισηγήσεις των ειδικών.

Σε ό,τι αφορά την επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε προσφάτως για τη ώρα του πρωθυπουργού ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Αλέξης Τσίπρας, ζητώντας αναστολή των αλλαγών στην εισαγωγή των υποψηφίων στα ΑΕΙ, η απάντηση που πήρε η κ. Γεροβασίλη είναι ότι η κυβέρνηση δεν έχει ακόμη ανταποκριθεί στο αίτημα του κ. Τσίπρα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Επίδομα 750 ευρώ για 170.000 εργαζόμενους και ανέργους: Άνοιξαν οι αιτήσεις - Άμεση η πληρωμή

Φορολογικές δηλώσεις: Δόθηκε παράταση - Μέχρι τις 21 Ιουλίου η νέα προθεσμία

Ποιοι ελεύθεροι επαγγελματίες ελέγχονται - Από «κόσκινο» οι καταθέσεις, τα ακίνητα, ακόμη και οι λογαριασμοί ρεύματος

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider