Ο Κ. Μητσοτάκης υιοθέτησε σκυλάκι από καταφύγιο που επισκέφθηκε

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ο Κ. Μητσοτάκης υιοθέτησε σκυλάκι από καταφύγιο που επισκέφθηκε
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Ο Πίνατ έχει ήδη εξερευνήσει όλους τους χώρους του Μεγάρου Μαξίμου και προσαρμόζεται ταχύτατα στο νέο περιβάλλον του, σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου.

Ένα μικρό σκυλάκι με το όνομα Πινάτ, υιοθέτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του πρωθυπουργού στο καταφύγιο της Φιλοζωικής Ένωσης Ηλιούπολης, σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμα από το Μέγαρο Μαξίμου.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν τον διάλεξα εγώ, αλλά εκείνος», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην «Καθημερινή της Κυριακής», αναφερόμενος στην πρώτη «γνωριμία» του με τον Πίνατ, που έγινε την παραμονή της Παγκόσμιας Ημέρας Αδέσποτων Ζώων. «Με το που πάτησα το πόδι μου, ήρθε περιχαρής να με υποδεχθεί. Αυτό ήταν!»

Ο Πίνατ έχει ήδη εξερευνήσει όλους τους χώρους του Μεγάρου Μαξίμου και προσαρμόζεται ταχύτατα στο νέο περιβάλλον του. Έχει ήδη κερδίσει την αγάπη όλων των εργαζόμενων ενώ ο ίδιος επιδεικνύει απλόχερα την τρυφερότητά του σε όλους.

Ο πρωθυπουργός έχει άλλωστε προτρέψει τους πολίτες να υποδεχτούν στην οικογένειά τους αδέσποτα ζώα: «Οι φίλοι δεν αγοράζονται. Ανοίξτε την αγκαλιά σας και σώστε ένα αδέσποτο», είπε κατά την επίσκεψή του στο καταφύγιο της Ηλιούπολης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Αντιπολιτευτικοί μπελάδες από τα κομματικά «γεννητούρια» - Σκόνη και θρύψαλα ο ΣΥΡΙΖΑ - Νέοι καβγάδες στο ΠΑΣΟΚ

Πότε θα καταβληθεί το νέο επίδομα των 150 ευρώ σε οικογένειες με παιδιά - Οι εισοδηματικοί «κόφτες»

Ψηφιακή παγίδα στις εκπρόθεσμες δηλώσεις: Αυτόματα πρόστιμα σε όσους ξεχνούν τις υποχρεώσεις τους

Φόρτωση BOLM...
reader insider