Ταραντίλης: Είναι υποκριτικό να προσπαθεί ο κ. Τσίπρας να εκμεταλλευτεί πολιτικά τον πόνο κακοποιημένων ανθρώπων

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ταραντίλης: Είναι υποκριτικό να προσπαθεί ο κ. Τσίπρας να εκμεταλλευτεί πολιτικά τον πόνο κακοποιημένων ανθρώπων

H ελληνική κοινωνία σοκαρισμένη παρακολουθεί τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για κακοποιήσεις, σεξουαλικές παρενοχλήσεις και για εγκλήματα διαφόρων ειδών, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο κυβερνητικός εκπροσωπος Χρήστος Ταραντίλης.

Τα στόματα άνοιξαν και το πέπλο σιωπής, που σκέπαζε επί δεκαετίες σκοτεινές υποθέσεις, έδωσε τη θέση του στο θάρρος και την τόλμη για να έρθουν στο φως όσα έμεναν κρυμμένα. Σε αντίθεση με ότι συνέβαινε ακόμη και στο πρόσφατο παρελθόν, όταν υποθέσεις που αποκαλύπτονταν κουκουλώνονταν, η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν δίπλα στα θύματα της κακοποίησης, τα ενθάρρυναν να μιλήσουν και να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη και εξετάζουν και νομοθετικά μέτρα προκειμένου να αντιμετωπιστούν τέτοια φαινόμενα.

Είναι πραγματικά χυδαίο και συνάμα υποκριτικό να προσπαθεί ο κ. Τσίπρας να εκμεταλλευτεί πολιτικά τον πόνο κακοποιημένων ανθρώπων απευθύνοντας κατηγορίες για δήθεν κάλυψη καταγγελόμενων προσώπων. Άλλωστε, η γνωστή υπόθεση με τον Πρεσβευτή της Βενεζουέλας στην Ελλάδα, που είχε απασχολήσει την επικαιρότητα, είναι πολύ πρόσφατη για να ξεχαστεί. Πρόκειται για ανάρτηση-ντροπή. Όσο επιμένει να μιλά ο κ. Τσίπρας με αυτό τον τρόπο, τόσο εκτίθεται.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider