Κομισιόν: Συμφωνία με την Ελλάδα για νέα δομή στη Λέσβο έως τον Σεπτέμβριο του 2021

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Κομισιόν: Συμφωνία με την Ελλάδα για νέα δομή στη Λέσβο έως τον Σεπτέμβριο του 2021

Τη στήριξη της ΕΕ στην Ελλάδα για το μεταναστευτικό εξέφρασε η πρόεδρος της Κομισιόν λίγο μετά την ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη συμφωνία με την ελληνική κυβέρνηση σχετικά με τη δημιουργία νέας δομής στη Λέσβο.

«Η Ευρώπη και η Ελλάδα εργάζονται χέρι- χέρι για τους ανθρώπους στα ελληνικά νησιά. Υπογράψαμε σήμερα συμφωνία για νέα δομή στη Λέσβο έως τον Σεπτέμβριο του 2021. Θα προσφέρουμε αξιοπρεπείς συνθήκες στους μετανάστες και τους πρόσφυγες και θα υποστηρίξουμε τις τοπικές κοινότητες» σημείωσε η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Αυτοί είναι οι μεγαλοοφειλέτες της Εφορίας και του e-ΕΦΚΑ - Δείτε τις λίστες

Εργασιακό νομοσχέδιο: Fast track προσλήψεις, ευέλικτη διευθέτηση χρόνου εργασίας - Όλες οι αλλαγές, τι ισχύει με τις άδειες

Χατζηδάκης: Νέοι πόροι 8 δισ. ευρώ στην ελληνική οικονομία μέχρι το 2032 – Όσο «μισό Ταμείο Ανάκαμψης»

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider