Μέγαρο Μαξίμου: ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να δώσουν απαντήσεις για τα δάνεια

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Μέγαρο Μαξίμου: ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να δώσουν απαντήσεις για τα δάνεια
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Η κυβέρνηση καλεί τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ να δώσουν εξηγήσεις στον ελληνικό λαό.

Ερώτημα προς τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ απευθύνει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, μετά την παραγγελία της Οικονομικής Εισαγγελίας προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών, για την απαγγελία κακουργηματικών κατηγοριών σε οικονομικά στελέχη των δύο κομμάτων, καθώς και σε στελέχη πέντε τραπεζών.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου, «ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν το θράσος να κάνουν λόγο για "σκευωρία", επειδή αντί τελικά να σβηστούν με τη δική τους τροπολογία οι ποινικές ευθύνες τους για τα θαλασσοδάνεια εκατοντάδων εκατομμυρίων, πλέον καλούνται να δώσουν απαντήσεις στη Δικαιοσύνη».

Η κυβέρνηση τονίζει πως «πέρα από τις απαντήσεις στο φυσικό τους δικαστή, οφείλουν όμως να δώσουν χωρίς περιστροφές απαντήσεις και στον ελληνικό λαό: Πώς και πότε θα επιστρέψουν τα κλεμμένα;».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Το... τραγούδι του Τσίπρα στη ΔΕΘ - H γαλάζια απόβαση στην Πελοπόννησο - Oι πράσινες προσθήκες

Αντλίες θερμότητας, θερμοσίφωνες και νέο «Εξοικονομώ»: Πότε ανοίγουν τα νέα προγράμματα - Τι έρχεται το φθινόπωρο

Στα 20,5 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη της ΒΙΑΝΕΞ το 2025 - Άλμα 97,1%

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider