Δεν τα βρήκαν ΣΥΡΙΖΑ και Χάρης Θεοχάρης

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Δεν τα βρήκαν ΣΥΡΙΖΑ και Χάρης Θεοχάρης
Σε αναζήτηση κομματικής στέγης έχει επιδοθεί τις τελευταίες ημέρες ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης.

Σε αναζήτηση κομματικής στέγης έχει επιδοθεί τις τελευταίες ημέρες ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι «ναυάγησαν» οι συζητήσεις που είχε -κάτω από τα δημοσιογραφικά ραντάρ- με τον ΣΥΡΙΖΑ διότι ο βουλευτής προέβαλε υπερβολικές αξιώσεις. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το κυβερνών κόμμα είπε «όχι» στον Θεοχάρη διότι εκείνος ζήτησε υπουργοποίηση σε χαρτοφυλάκιο πρώτης γραμμής και εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι συνομιλητές του ανεξάρτητου βουλευτή -που σημειωτέον πριν από τρεις μήνες συζητούσε την επιστροφή του στο Ποτάμι- χαμογέλασαν θεωρώντας ότι ο Θεοχάρης απλώς αστειευόταν. Όταν όμως διαπίστωσαν ότι εννοούσε αυτά που έλεγε τού απάντησαν πως δεν προβλέπεται υπουργική καρέκλα για τον ίδιο. Σε ό,τι αφορά, δε, το δεύτερο αίτημα τού είπαν πως είναι ευπρόσδεκτος στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ εφόσον εκείνος θελήσει να δώσει τη μάχη του σταυρού σε εκλογική περιφέρεια.

Κάπου εκεί διεκόπησαν λίγο απότομα και οι συζητήσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ. Πάντως στην Κουμουνδούρου πιστεύουν ότι ο επόμενος γύρος των διαβουλεύσεων του Χάρη Θεοχάρη θα ανοίξει με το Μοσχάτο. Κατά την εκτίμηση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής δεν μπορεί να φιλοξενηθεί στα ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ διότι οι εκλόγιμες θέσεις είναι περιορισμένες. Όμως πηγές και από την Νέα Δημοκρατία αναφέρουν ότι ο κ. Θεοχάρης δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Πειραιώς και ότι οι σχέσεις του με τον Κ.Μητσοτάκη δεν είναι στο καλύτερο δυνατό σημείο. Ο πρόεδρος της ΝΔ γνωρίζοντας πως ο βουλευτής έχει συζητήσει με άλλα κόμματα δεν θέλει να δημιουργήσει εσωτερικές εντάσεις και να προκαλέσει εκνευρισμό σε υποψηφίους που θεωρούν ότι όλο αυτό το διάστημα δίνουν μάχη για την γαλάζια παράταξη.

Για το Ποτάμι ούτε συζήτηση, καθώς οι σχέσεις με τον Σταύρο Θεοδωράκη αντί να βελτιωθούν το προηγούμενο καλοκαίρι επιδεινώθηκαν, με τον πρώτο να μην δέχεται κουβέντα για επανάκαμψη του ανεξάρτητου βουλευτή.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider