«Χρυσή» η Κίνα στο ομαδικό γυναικών του πινγκ πονγκ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Χρυσή» η Κίνα στο ομαδικό γυναικών του πινγκ πονγκ
Ο τελικός στο Ολυμπιακό τουρνουά της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, στην κατηγορία του ομαδικού των γυναικών, ήταν και πάλι κινεζική υπόθεση, καθώς οι Κινέζες αθλήτριες (Σεν Μενγκ-Γίνγκσα Σου-Μανιού Γουάνγκ) επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά και νίκησαν την Ιαπωνία (Μίου Χιράνο-Κασούμι Ισικάουα-Μίμα Ιτο) με 3-0, ανεβαίνοντας στο πρώτο σκαλοπάτι του βάθρου.

Ο τελικός στο Ολυμπιακό τουρνουά της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, στην κατηγορία του ομαδικού των γυναικών, ήταν και πάλι κινεζική υπόθεση, καθώς οι Κινέζες αθλήτριες (Σεν Μενγκ-Γίνγκσα Σου-Μανιού Γουάνγκ) επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά και νίκησαν την Ιαπωνία (Μίου Χιράνο-Κασούμι Ισικάουα-Μίμα Ιτο) με 3-0, ανεβαίνοντας στο πρώτο σκαλοπάτι του βάθρου. Στο πρώτο ματς οι Σεν Μενγκ και Μανιού Γουάνγκ κέρδισαν με 3-1 σετ τις Γιαπωνέζες Κασούμι και Μίου Χιράνο (9-11, 11-6, 11-8, 11-7).

Στη συνέχεια η Γίνγκσα Σου επικράτησε της Μίμα Ιτο με 3-1 σετ (8-11, 11-5, 3-11 και 11-3) και στο τελευταίο ματς η Μανιού Γουάνγκ κέρδισε την Μίου Χιράνο με 3-0 σετ (11-5, 11-9, 11-3) και διαμόρφωσε το τελικό σκορ σε 3-0, σφραγίζοντας την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Τόκιο. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε το Χονγκ Κονγκ, το οποίο στο μικρό τελικό επικράτησε της Γερμανίας με 3-1.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider