The Times: Θετική είδηση η έκδοση του ελληνικού 12μηνου εντόκου

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
The Times: Θετική είδηση η έκδοση του ελληνικού 12μηνου εντόκου

«Η ελληνική οικονομία δεν βρίσκεται στο επίκεντρο του ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος», γράφουν οι Times, ενώ με θετικό πρόσημο περιγράφεται από τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης η έκδοση έντοκου γραμματίου.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τους Times, η κρίση στην Ευρωζώνη δεν έχει ακόμα ξεπεραστεί, αλλά υπάρχουν καλά νέα για την οικονομική ανάκαμψη: αν και η ελληνική οικονομία δεν έχει επανέλθει στα επίπεδα του 2007, δεν είναι πλέον στο επίκεντρο.

Από την πλευρά της η Handelsblatt σημειώνει: Τα προγράμματα διάσωσης για την Ελλάδα ολοκληρώνονται το καλοκαίρι. Η χώρα προετοιμάζεται για την επόμενη μέρα, με την έκδοση ομολόγων. Η απόδοση διαμορφώθηκε στο 1,25% ενώ το ύψος των προσφορών ξεπέρασε κατά πολύ το αρχικώς δημοπρατούμενο ποσό των 625 εκατ. ευρώ.

Και στην ιστοσελίδα Finanztreff διαβάζουμε: Η Ελλάδα πωλεί βραχυπρόθεσμα ομόλογα. Η ζήτηση ήταν τριπλάσια της προσφοράς.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Πόσα χρήματα παίρνει ο Καραλής για το ασημένιο μετάλλιο στο Τόκιο

Στη NΔ προσχώρησε ο Ανδρέας Λοβέρδος - Συνάντηση με Κυριάκο Μητσοτάκη

Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider