ΗΠΑ: Αύξηση 4,9% στις online αγορές στις γιορτές, άνοδος 14% στις υπηρεσίες «αγόρασε τώρα, πλήρωσε αργότερα»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΗΠΑ: Αύξηση 4,9% στις online αγορές στις γιορτές, άνοδος 14% στις υπηρεσίες «αγόρασε τώρα, πλήρωσε αργότερα»
Kατά 4,9% αυξήθηκαν οι  διαδικτυακές δαπάνες των αγοραστών στις ΗΠΑ, το διάστημα των εορτών του 2023, σύμφωνα με έκθεση της Adobe Analytics που παρουσιάστηκε την Πέμπτη, καθώς οι έντονες προσφορές στα ηλεκτρονικά είδη και είδη ένδυσης, καθώς και οι ευκολίες πληρωμής «άνοιξαν» την όρεξη των καταναλωτών για αγορές.

Kατά 4,9% αυξήθηκαν οι διαδικτυακές δαπάνες των καταναλωτών στις ΗΠΑ, το διάστημα των εορτών του 2023, σύμφωνα με έκθεση της Adobe Analytics που παρουσιάστηκε την Πέμπτη, καθώς οι μεγάλες προσφορές στα ηλεκτρονικά είδη και είδη ένδυσης, καθώς και οι ευκολίες πληρωμής «άνοιξαν» την όρεξη τους για αγορές.

Περίπου 222,1 δισ. δολάρια ξόδεψαν online οι Αμερικανοί μεταξύ 1ης Νοεμβρίου και της 31ης Δεκεμβρίου, ξεπερνώντας την πρόβλεψη της Adobe που έκανε λόγω για 221,8 δισ. δολάρια. Το 2022, οι διαδικτυακές δαπάνες αυξήθηκαν κατά 3,5%.

Οι μεγάλες εκπτώσεις σε όλα τα προϊόντα, από τηλεοράσεις, έξυπνα ηχεία και tablet μέχρι αθλητικά είδη και έπιπλα κατά τη διάρκεια των Cyber Monday, Ημέρα των Ευχαριστιών και Black Friday, ενθάρρυναν τους καταναλωτές να προχωρήσουν σε αγορές.

Οι καταναλωτές βασίστηκαν επίσης στις υπηρεσίες «αγοράστε τώρα, πληρώστε αργότερα», οι οποίες σημείωσαν άλμα 14%.

«Σε ένα αβέβαιο περιβάλλον ζήτησης, οι έμποροι λιανικής στηρίχτηκαν σε εκπτώσεις και ευέλικτους τρόπους πληρωμής για να προσελκύσουν τους αγοραστές αυτή την εορταστική περίοδο», δήλωσε ο Vivek Pandya, επικεφαλής αναλυτής της Adobe Digital Insights.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Γαλλία: Ενέργεια και υπηρεσίες ωθούν υψηλότερα τον πληθωρισμό

Βέλγιο: Επιβραδύνεται ο πληθωρισμός στα τρόφιμα, αλλά οι τιμές παραμένουν σημαντικά υψηλές

Γαλλία: Ενέργεια και υπηρεσίες ωθούν υψηλότερα τον πληθωρισμό

gazzetta
gazzetta reader insider insider