Διεθνή
11-11-2021 | 08:06

Συμφωνίες άνω των 70 δισ. δολαρίων στη φετινή Διεθνή Έκθεση Εισαγωγών της Κίνας

Newsroom
Μοιράσου το
Συμφωνίες άνω των 70 δισ. δολαρίων στη φετινή Διεθνή Έκθεση Εισαγωγών της Κίνας
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Προκαταρκτικές συμφωνίες οικονομικού ύψους 70,72 δισεκατομμυρίων δολαρίων έγιναν για την ετήσια αγορά προϊόντων και υπηρεσιών στην τέταρτη διοργάνωση της Διεθνούς Έκθεσης Εισαγωγών της Κίνας (CIIE), οι πύλες της οποίας έκλεισαν χθες, όπως δήλωσε ο υποδιευθυντής της Σαν Τσενγκάι στη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου.

Η φετινή εκθεσιακή διοργάνωση φιλοξένησε για πρώτη φορά, μία διαδικτυακή έκθεση για ολόκληρη την Κίνα, προσφέροντας ψηφιακά περίπτερα για 58 χώρες και τρεις διεθνείς οργανισμούς. Ο συνολικός αριθμός των επισκέψεων στην διαδικτυακή έκθεση ξεπέρασε τα 58 εκατομμύρια επισκέπτες, σύμφωνα με τον ίδιο αξιωματούχο.

Περισσότερες από 2.900 επιχειρήσεις από 127 χώρες και περιοχές συμμετείχαν στη φετινή εκθεσιακή διοργάνωση, η οποία κάλυψε εμβαδόν ρεκόρ εκθεσιακού χώρου 366.000 τετραγωνικών μέτρων.

Συνολικός αριθμός 422 νέων προϊόντων, τεχνολογιών και υπηρεσιών παρουσιάστηκαν στη διάρκεια της έκθεσης, με τη συμμετοχή 281 εταιριών και διεθνών κοινοπραξιών που συμμετέχουν στον ετήσιο κατάλογο Fortune 500.

Περίπου σαράντα από αυτές, συμμετείχαν για πρώτη φορά στην CIIE και περισσότερες από 120 έλαβαν μέρος στην ίδια έκθεση, για τέταρτη συνεχή χρονιά.

Οι εγγραφές για την 5η CIIE έχουν ήδη αρχίσει, ενώ έχουν κλειστεί περισσότερα από 150.000 τετραγωνικά μέτρα εκθεσιακού χώρου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κίνα: Σε υψηλό 26 ετών οι τιμές παραγωγού, αύξηση και στον πληθωρισμό