Καφούνης: Χρειάζονται συντονισμένες ενέργειες για ισχυρή αναπτυξιακή πορεία

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Καφούνης: Χρειάζονται συντονισμένες ενέργειες για ισχυρή αναπτυξιακή πορεία
Βρισκόμαστε μπροστά σε μία πολύ κρίσιμη καμπή της οικονομίας, δήλωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθήνας, Σταύρος Καφούνης.

Στην συνεργασία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών με όλες τις εργοδοτικές οργανώσεις, όπως είναι ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών και η ΕΣΕΕ, στοχεύει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθήνας, Σταύρος Καφούνης, όπως δήλωσε με αφορμή την εκλογή του στη θέση του Β' αντιπροέδρου του ΕΒΕΑ.

Ο κ. Καφούνης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Αποτελεί εξαιρετική τιμή η ανάληψη άλλης μιας σημαντικής θέσης ευθύνης για τη θεσμική εκπροσώπηση της επιχειρηματικότητας στη χώρα. Θεωρώ ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μία πολύ κρίσιμη καμπή της οικονομίας και είναι απαραίτητο, με συντονισμένες ενέργειες, να διαμορφώσουμε τις συνθήκες που θα δώσουν ισχυρή αναπτυξιακή πορεία σε όλες τις παραγωγικές δυνάμεις.

Μοναδικός μου στόχος είναι να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον απόλυτης συνεργασίας του ισχυρότερου Επιμελητηρίου της χώρας με όλες τις εργοδοτικές οργανώσεις, όπως είναι ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών και η ΕΣΕΕ που επίσης συμμετέχω. Με αυτόν τον τρόπο θα αποκτήσουμε μία ενιαία σοβαρή και τεκμηριωμένη φωνή προς όφελος όλων των επιχειρηματιών που μετά από τεράστιο αγώνα κατόρθωσαν να επιβιώσουν στα δύσκολα τελευταία χρόνια».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider