Βρετανία: Περισσότερα λουκέτα σε ενεργειακές επιχειρήσεις λόγω των ανατιμήσεων

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Βρετανία: Περισσότερα λουκέτα σε ενεργειακές επιχειρήσεις λόγω των ανατιμήσεων
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
«Μεγάλος αριθμός καταναλωτών θα επηρεαστεί από τις εξελίξεις» ανέφερε ο επικεφαλής της ρυθμιστικής αρχής ενέργειας της χώρας (Ofgem)

Οι αυξήσεις στην ενέργεια που σημειώνονται σε όλη την Ευρώπη και πλήττουν σημαντικά το Ηνωμένο Βασίλειο, αναμένεται να οδηγήσουν εκτός αγοράς επιπλέον βρετανικές επιχειρήσεις, όπως ανέφερε ο επικεφαλής της ρυθμιστικής αρχής ενέργειας της χώρας (Ofgem), Τζόναθαν Μπρίρλει.

Σε συνέντευξη του, ο ίδιος σημείωσε πως «αυτό το κύμα ανατιμήσεων είναι κάτι πρωτοφανές, δεν το έχουμε ξαναδεί ποτέ στο παρελθόν».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο Μπρίρλει συμφώνησε με την εκτίμηση πως θα κλείσουν επιπλέον επιχειρήσεις και πάροχοι ενέργειας λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί.

«Περιμένουμε πως ένας μεγάλος αριθμός καταναλωτών θα επηρεαστεί από τις εξελίξεις» συμπλήρωσε ο Βρετανός αξιωματούχος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Φοροδιαφυγή-οικονομικό έγκλημα: Εξπρές έλεγχοι και διώξεις - Στενότερη συνεργασία ΑΑΔΕ με «ελληνικό FBI»

Μπόνους μετεγκατάστασης στην περιφέρεια ύψους 10.000€ και προκαταβολή για τα έξοδα μετακίνησης

Εκτός τα δημοτικά τέλη από τους λογαριασμούς ρεύματος - Εξετάζεται η λύση της ΑΑΔΕ

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider