Ο ΣΕΒ για την Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας του 2021

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ο ΣΕΒ για την Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας του 2021
ΣΕΒ
Όπως υποστηρίζει ο Σύνδεσμος, «ηοικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της χώρας μπορεί να ενισχυθεί μέσω συνεχούς και εποικοδομητικού κοινωνικού διαλόγου».

Την υπογραφή της νέας Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για το τρέχον έτος σχολιάζει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, μέσω δήλωσης του προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΣΕΒ, Ο. Βιδάλης.

Σύμφωνα με τον κ. Βιδάλης, «στην Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας του 2021, την οποία υπέγραψε ο ΣΕΒ, εντάξαμε θέματα σχετικά με τις ψηφιακές δεξιότητες, τη συνεχιζόμενη επαγγελματική κατάρτιση και πιστοποίηση και ενσωματώσαμε την Ευρωπαϊκή συμφωνία-πλαίσιο για την Ψηφιοποίηση στην Εργασία, που υπεγράφη μεταξύ των Ευρωπαίων Κοινωνικών Εταίρων, τον Ιούνιο του 2020.

Παράλληλα, επαναβεβαιώσαμε την αφοσίωσή μας στα θέματα που αφορούν την καταπολέμηση της βίας και της σεξουαλικής παρενόχλησης στην εργασία, καθώς και στη δίκαιη μετάβαση των εργαζομένων σε μια οικονομία χαμηλών εκπομπών άνθρακα».

Η οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της χώρας μπορεί να ενισχυθεί μέσω συνεχούς και εποικοδομητικού κοινωνικού διαλόγου, της συνεργασίας και αναγκαίων συναινέσεων, με κοινό μας στόχο τη βιώσιμη ανάκαμψη και τη δημιουργία ποιοτικών θέσεων εργασίας» καταλήγει το στέλεχος του ΣΕΒ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider