Αυξημένη κατά 18% η οικονομική παραγωγή της Ισπανίας στο β' τρίμηνο, εκτιμά ο Σάντσεθ

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Αυξημένη κατά 18% η οικονομική παραγωγή της Ισπανίας στο β' τρίμηνο, εκτιμά ο Σάντσεθ
Η κυβέρνηση της ευρωπαϊκής χώρας αναμένει πως η ανάπτυξη του ΑΕΠ για το β' τρίμηνο του έτους θα φτάσει το 1,6% έως 1,7%.

Αυξημένη κατά 18% σε ετήσιο επίπεδο θα είναι η οικονομική παραγωγή της Ισπανίας για το β' τρίμηνο του 2021, εκτίμησε ο πρωθυπουργός της χώρας, Πέδρο Σάντσεθ, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή του Cadena Ser.

«Χτίζουμε μια ισχυρή οικονομική ανάκαμψη μετά από την κρίση του κορονοϊού» ανέφερε ο Σοσιαλδημοκράτης Σάντσεθ, ενώ το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης του αναμένει πως η ανάπτυξη του ισπανικού ΑΕΠ για το β' τρίμηνο του έτους θα φτάσει το 1,6% έως 1,7%.

Σημειώνεται πως οι εκτιμήσεις του Σάντσεθ, έρχονται καθώς ο ισπανικός τουρισμός, που ανέρχεται στο 12% επί του συνόλου της οικονομικής παραγωγής της χώρας, δοκιμάζεται από τους περιορισμούς στις μετακινήσεις διάφορων χωρών, όπως η Βρετανία, με στόχο την ανάσχεση της εξάπλωσης της μετάλλαξης Δέλτα της νόσου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Πετρέλαιο θέρμανσης: Στο 1,11 η τιμή στην Αττική, η τιμή πανελλαδικά και οι εκπτώσεις

Συντάξεις Νοεμβρίου: Σε δύο δόσεις η καταβολή - Πότε πληρώνονται

Ηλεκτρονικές αποδείξεις: Ποιοι γλιτώνουν το «πέναλτι» 22%, ποιοι κερδίζουν έξτρα έκπτωση φόρου

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider