Μπάιντεν: «Έχουμε συμφωνία» για το σχέδιο των 599 δισ. δολαρίων σε υποδομές

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Μπάιντεν: «Έχουμε συμφωνία» για το σχέδιο των 599 δισ. δολαρίων σε υποδομές
«Έγιναν σημαντικοί συμβιβασμοί και από τις δύο πλευρές» υπογράμμισε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Επιτεύχθηκε η συμφωνία στο σχέδιο δαπανών σε υποδομές που πρότεινε η κυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν, σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου, μετά τη συνάντηση του με δικομματική ομάδα Γερουσιαστών.

«Έχουμε συμφωνία» ανακοίνωσε σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο μετά τη συνάντησή του με μέλη της λεγόμενης ομάδας των 21, προκειμένου να εξεταστεί η πρόταση της κυβέρνησης για το σχέδιο υποδομών στις ΗΠΑ και υπό ποιες προϋποθέσεις και όρους θα μπορούσε να ψηφιστεί από το Κογκρέσο, σύμφωνα με το CNN.

«Έγιναν σημαντικοί συμβιβασμοί και από τις δύο πλευρές» υπογράμμισε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Bloomberg, η συμφωνία αφορά σε προϋπολογισμό 559 δισ. δολαρίων για τις υποδομές στις ΗΠΑ, ενώ ο συνολικός «πήχης» μπορεί να φτάσει περίπου το 1 τρισ. δολάρια για πάνω από πέντε χρόνια.

Photo @Associated Press

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Μετρήσεις, πρόσωπα, παρελθόν, παρόν και μέλλον κουβάρι στα κόμματα της κεντροαριστερής και αριστερής πολυκατοικίας

ΦΠΑ: Αγκάθι για τις εισπράξεις εξαιρέσεις και μειωμένοι συντελεστές - Κάτω από το μέσο όρο της ΕΕ η Ελλάδα

Πριβέ λίμνη, 18 δωμάτια και 300 εκατ. δολάρια - Το ακριβότερο ακίνητο στις ΗΠΑ

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider