Γεραπετρίτης: Σταδιακό άνοιγμα καταστημάτων από τις 4 Μαΐου

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Γεραπετρίτης: Σταδιακό άνοιγμα καταστημάτων από τις 4 Μαΐου
Όλα τα καταστήματα θα ανοίξουν σταδιακά, με αφετηρία την 4η Μαΐου.

Χωρίς «εκπτώσεις» στη δημόσια υγεία θα γίνει η επαναφορά της οικονομίας στη χώρα, σύμφωνα με τον υπουργό Επικρατείας, Άκη Γεραπετρίτη, ο οποίος μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε πως όλα τα καταστήματα θα ανοίξουν σταδιακά, με αφετηρία την 4η Μαΐου.

«Θα κάνουμε ακόμη λίγο υπομονή για επανέλθουμε σταδιακά. Δεν πρόκειται να γίνει καμία έκπτωση στη δημόσια υγεία. Θα είμαστε πολύ ειλικρινείς και συνεπείς στο πλάνο μετάβασης στην κανονικότητα», είπε ο υπουργός.

Πρώτα το άνοιγμα σε ειρηνοδικεία υποθηκοφυλακεία

Σε πρώτη φάση ανοίγουν, όπως είπε, ειρηνοδικεία υποθηκοφυλακεία, από 27 Απριλίου. Από 4 Μαΐου θα έχουμε σταδιακά ανοίγματα και σε καταστήματα και άλλες υπηρεσίες.

Ο κ. Γεραπετρίτης τόνισε πώς «η όλη φάση θα διαρκέσει ένα δίμηνο», δηλαδή όλο τον Μάιο και Ιούνιο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

ΥΠΕΘΟ - ΑΑΔΕ: H διαδικασία για την επιστροφή ενοικίου - Πότε θα γίνουν οι πληρωμές

Οι 10 νεότεροι δισεκατομμυριούχοι του Forbes 400

Καλπάζουν οι τιμές κατοικιών και τα ενοίκια - Το γράφημα της εβδομάδας

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider